PLANTIS AROMAX 11 Tинктура антистрес Artesania Agricola

В наличност
68678
20.05 лв.
Опаковка
50 мл
Баркод (EAN)
8435041035766

AROMAX 11 Tинктура антистрес

 

Aromax 11 Plantis е добавка на растителна основа, чиято формула помага при безсъние, главоболие, паник атаки, стрес, симптоми на менупауза и депресия. Успокояващият ефект се дължи на активните й съставки, сред които са жълтият кантарион и маточината.

  • От древни времена жълтият кантарион е известен като мощен антидепресант. Това се дължи на значителните количества хиперфорин и хиперицин, които се съдържат в билката и повишават освобождаването на допамин и серотонин. Ефектът от жълтия кантарион се увеличава и от маточината, чиито листа действат успокояващо върху сърдечния ритъм. Освен това приемът на маточина повлиява отпускащо на кръвоносните съдове и помага за понижаване на артериалното налягане.
  • Портокаловото етерично масло и кора, които се съдържат в Aromax 11 Plantis, пък помагат при паник атаки, загуба на апетит и нарушения в съня. Редуцират и нивото на холестерола и се борят с инфекциите.
  • И не на последно място за успокояващото действие на продукта допринася пасифлората, заради естествения серотонин, както и химикала малтол, които се съдържат в нея. Пасифлора може да увеличи производството на гама-аминомаслена киселина, която предизвиква чувство на релаксация в мозъка. Това е невромедиатор, който намалява мозъчната активност, което може да ви помогне да се отпуснете и да спите добре. Проучване показва, че седем дни чай с пасифлора подобрява качеството на съня.

 

Състав:

  • Ароматен концентрат от: Портокалов цвят, жълт кантарион, маточина, пасифлора, портокалова кора (хидроалкохолен екстракт съдържащ 30% алкохол).

 

Начин на употреба:

  • По 10- 15 капки при нужда, разтворени в чаша вода.
  • Не приемайте в неразреден вид!
  • Разклатете добре преди употреба.
Още от Artesania Agricola

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2023 epharm.bg