Facebook Pixel

DUCRAY KERTYOL P.S.O. шампоан

Продукт №
39100
В наличност
29.70 лв.
Ducray
Опаковка
200 грама

DUCRAY KERTYOL P.S.O. Shampooing

ДЮКРЕ КЕРТИОЛ P.S.O. шампоан

 

Третиращ кераторедуциращ шампоан. Състояния на натрупани сквами.

 

Предназначение:

При състояния на натрупани сквами.

 

Свойства:

Състоянията на сквами по тялото и скалпа се свързват с прекалено бързото делене на епидермалните клетки. Тези клетки се събират на повърхността на кожата и образуват натрупвания, които при тежки случаи предизвикват зачервявания и сърбежи. На повърхността на тези натрупвания се появяват белеещи сквами и тежък пърхот. Дерматологични лаборатории Ducray създадоха шампоана Kertyol P. S О., който въздейства на всички тези фактори.

Микронизираната сяра, доказана кераторегулираща актив­на съставка въздейства на дебелината на натрупванията и позволява отстраняването насквамите.

Салициловата киселина, кераторедуцираща съставка, до­пълва действието на сярата, като отлепя пърхота на по­върхността

Кертиолът успокоява бързо и продължително зачервява­нията и сърбежа

Завършената формула на Kertyol P.S.O.шампоан позволява борбата срещу всички фактори, отговорни за състоянията на сквами. Меката му измиваща основа се толерира добре и е много приятна при употреба. Шампоанът Kertyol P.S.O.може да се използва самостоятелно или в комбинация със специ­фични дерматологични третирания.

 

Начин на употреба:

Нанесете шампоана на мокра коса, с ле­ки масажни движения. Изплакнете и нанесете още веднъж. Оставете продуктът да подейства минимум 3 минути и изплак­нете обилно с вода. Използвайте 2 до 3 пъти седмично, в про­дължение на 6 седмици. Препоръчва се алтернираща или ре­дуваща употреба с шампоана Elution, подходящ за чувствите­лен скалп.

При тежки състояния на натрупани сквами по скалпа и/или тялото (лакти, колене) се препоръчва употребата на Kertyol P.S.O.крем.

 

Предпазни мерки:

Избягвайте контакт с очите В случай на такъв, изплакнете обилно с вода.

P.S.O. = Patches. Scales. Opaque (Плаки, Сквами, Люспи)

ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет