DUCRAY KERTYOL P.S.O. Шампоан

ИЗЧЕРПАН
39100\otpadnal
28.27 лв.
Опаковка
200 мл
Баркод (EAN)
3282770148473

DUCRAY KERTYOL P.S.O. Shampooing

ДЮКРЕ КЕРТИОЛ P.S.O. Шампоан

 

Третиращ кераторедуциращ шампоан. Състояния на натрупани сквами.

 

Свойства:

  • Състоянията на сквами по тялото и скалпа се свързват с прекалено бързото делене на епидермалните клетки. Тези клетки се събират на повърхността на кожата и образуват натрупвания, които при тежки случаи предизвикват зачервявания и сърбежи. На повърхността на тези натрупвания се появяват белеещи сквами и тежък пърхот. Дерматологични лаборатории Ducray създадоха шампоана Kertyol P. S О., който въздейства на всички тези фактори.
  • Микронизираната сяра, доказана кераторегулираща актив­на съставка въздейства на дебелината на натрупванията и позволява отстраняването насквамите.
  • Салициловата киселина, кераторедуцираща съставка, до­пълва действието на сярата, като отлепя пърхота на по­върхността
  • Кертиолът успокоява бързо и продължително зачервява­нията и сърбежа
  • Завършената формула на Kertyol P.S.O.шампоан позволява борбата срещу всички фактори, отговорни за състоянията на сквами. Меката му измиваща основа се толерира добре и е много приятна при употреба. Шампоанът Kertyol P.S.O.може да се използва самостоятелно или в комбинация със специ­фични дерматологични третирания.

 

Начин на употреба:

  • Нанесете шампоана на мокра коса, с ле­ки масажни движения. Изплакнете и нанесете още веднъж. Оставете продуктът да подейства минимум 3 минути и изплак­нете обилно с вода. Използвайте 2 до 3 пъти седмично, в про­дължение на 6 седмици. Препоръчва се алтернираща или ре­дуваща употреба с шампоана Elution, подходящ за чувствите­лен скалп.

При тежки състояния на натрупани сквами по скалпа и/или тялото (лакти, колене) се препоръчва употребата на Kertyol P.S.O.крем.

 

Предпазни мерки:

Избягвайте контакт с очите В случай на такъв, изплакнете обилно с вода.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
СерияKERTYOL P.S.O

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2022 epharm.bg

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2022 epharm.bg