• -20%

KLORANE фorce концентрат против косопад

Продукт №
40713
В наличност
Special Price 53.88 лв. 67.36 лв.
Опаковка
125 мл

КЛОРАН Force концентрат против косопад с хинин

 

В отговор на специфичните нужди при теакционен косопад, фирма Klorane използват уникалното си знание за растенията, за да концентрират силата на 2 активни съставки, с доказано действие при косопад, в ново поколение продукт за локално третиране. Фундаменталната активна съставка с доказана и патентована ефикасност против косопад, хининът е оптимизиран екстракт без танини за гарантиране на по-добра бионаличност. Като активира микроциркулацията на космената луковица, екстрактът от хинин стимулира растежа на косъма. Признат като стимулант, кофеинът е доказал забележителните си свойства срещу косопада:

  • Действие върху размножаването на клетките от космение фоликул
  • Защитна роля върху клетките от оксидативен стрес.

Съчетана с кофеина, ефикасността на хинина е свръх активирана като придава по този начин комплекса хинин - кофеин двойна ефикасност върху растежа на косъма. FORCE - концентрат против косопад съчетава 3 признати активни съставки към комплекса. Витамин В5 или Пантенол, който подобрява устойчивостта и здравината на косата, а витамин РР е източник на енергия за косата.

 

Начин на употреба:

Нанася се в корените на влажна или суха коса посредством дозатора. Впръскайте 10 пъти в корените на косата и втрийте нежно, за да проникне в кожата. Впръскайте 5 пъти по дължина на косата, за заздравяване на косъма. Използва се 2-3 пъти в седмицата в продължение на 3 месеца. Без изплакване. Един флакон е достатъчен за целия период на употреба.

ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет