Апарати за сънна апнея

Сънната апнея е състояние, при което дишането е ограничено, или за миг спира по време на сън. Това заболяване често остава незабелязано и недиагностицирано. Полученият спад в нивата на кислород кара мозъка да събуди спящия човек, като тези чести смущения засягат качеството на съня и цялостното здраве.

Апаратите за сънна апнея помагат за отстраняване на тези вредни нарушения на съня, като поддържат отворени дихателните пътища чрез прилагане на въздух под налягане. Нарушеният сън влияе негативно на качеството на живот, като води до силно хъркане и дневна умора, както и поведенчески проблеми, като раздразнителност.

За щастие, съществува ефективно решение на проблема - апарати за сънна апнея.
Разгледайте нашия онлайн каталог, за да изберете апарат, който най-добре отговаря на вашите предпочитания и нужди.

Прочети повече

Апарати за сънна апнея от ePharm

Непрекъснатото положително налягане в дихателните пътища е метод за неинвазивна терапия, използвана за подпомагане на хората с обструктивна сънна апнея (OSA), за да дишат свободно докато спят. Нашите апарати за сънна апнея използват лек поток от въздушно налягане, за да поддържат дихателните пътища отворени, което ви позволява да имате здравословен и възстановителен сън.

В ePharm ще откриете така наречените машини с „фиксирано налягане“ или „зададено налягане“ (CPAP), които осигуряват непрекъсната настройка на налягането през цялата нощ. Те са най-често предписваният тип апарати за сънна апнея и се считат за най-ефективни в лечението на това състояние.

Що се отнася до това да сте в движение - нашите апарати за сънна апнея са компактни и лесни за транспортиране. Те ви дават възможност за спокойствие на съня, от което имате нужда, независимо къде се намирате. Освен устройствата, към тях предлагаме маски за нос и маски за цяло лице.

Купи апарати за сънна апнея на изгодни цени от ePharm

ePharm ви предоставя апарати за сънна апнея от най-висок клас качество и то на напълно достъпни цени. Tе пристигат в пълен комплект с всичко необходимо за провеждането на вашето лечение в домашни условия.

Ако вие, или някой ваш близък има нужда от надежден апарат за сънна апнея, то ePharm е правилното място! Доверете ни се, а ние ви уверяваме, че сами ще се убедите, че цените отговарят на качеството на продуктите, с които работим.
Доставяме в цялата страна, а освен това предлагаме и гаранция за качество и произход на продуктите!

1 продукт

Филтри
  • Позиция
  • ИМЕ
  • ЦЕНА
Product Name
24
  • 24
  • 48
  • 96
на страница

НУЖДАЕТЕ СЕ ОТ ПОМОЩ?

Свържете се с нас
0882 444 666
 

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до
48 часа
 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

при поръчка
над 70,00 лв.
 

ОНЛАЙН АПТЕКА

част от
Аптеки Ванчева
 

ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2021 epharm.bg

ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет