НЕПТУН КРИЛ ОЙЛ

Продукт №
42799
В наличност
35.95 лв.
Опаковка
30 капсули

Neptune Krill Oil

Нептун Крил Ойл

 

Neptune Krill Oil™ (NKO®) е по-ефективен в сравнение с други източници на омега-3 мастни киселини, а също така предлага и антиоксидантни ползи. Neptune Technologies and Bioressources са изградили репутацията си върху своя стремеж към съвършенство. Продуктите на Neptune не са изключение. От добиването до разпространението, Neptune са педантични към своите процедури. В резултат на това NKO® е с най-високо качество, в сравнение с други масла от крил на пазара.

Качеството на продукта е важно, но по-важното е, че повечето от омега-3 мастните киселини (EPA и DHA) в NKO® са прикрепени към фосфолипиди, което ги прави по-различни от рибените масла, в които омега-3 мастните киселини са свързани с триглицериди. Фосфолипидите допринасят за по-доброто усвояване и оползотворяване на EPA и DHA от клетките на организма.

Тези ключови компоненти, заедно с факта, че NKO® съдържа и друга активна хранителна съставка, наречена астаксантин, който е мощен антиоксидант, гарантират качеството и ефективността на продукта.

Омега-3 мастните киселини (EPA и DHA) са добре известни със своите ползи за мозъка и здравето на сърцето. Доказано е също, че NKO® е ефективен за ставите и за здравето на жените.

 

Състав:

Съдържание в максимална дневна доза (2 капсули)

Neptun Krill Oil (NKO®): 1000 mg

  • Phospholipids: 400 mg
  • Omega-3 fatty acids: 300 mg (EPA 150 mg - DHA 90 mg)
  • Omega-9 fatty acids: 100 mg
  • Choline: 74 mg
  • Omega-6 fatty acids: 20 mg
  • Astaxanthin: 1.26 mg
  • Vitamin A (all-trans-retinol): 100 IU
  • Vitamin E (alpha-tocopherol): 0.50 IU

 

Начин на употреба:

По 1 или 2 капсули на ден, за предпочитане по време на закуска или по указание на специалист. За лица, алергични към морски храни и приемащи антикоагуланти, се препоръчва предварителна консултация с личния лекар преди започване на прием от продукта.

Neptune Krill Oil е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене и здравословния начин на живот.

NKO® също така поддържа нормални нивата на C-реактивния протеин в плазмата (ключов маркер за здравето на сърцето и ставите), което може да стимулира здравословна реакция към възпаление.

Това твърдение не е било оценявано от Администрацията по храните и лекарствата.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет