Витаслим ИМУНО 580 мг. х 30 капс.

ИЗЧЕРПАН
41751
0.00 лв.
Опаковка
30 капсули

Vitaslim IMMUNO

Vitaslim IMMUNO е най-ефективното натурално средство за повишаване на имунитета. Той спомага за по-добрата защита от настинки, грип и инфекции, като подкрепя защитните сили на организма.

Силата му се дължи на специално подбрани съставки с изпитани качества – прополис, женшен и евкалипт. Техните полезни свойства се използват от векове в нашата и Източната народна медицина. Заради мощното им действие често са наричани „естествените антибиотици”.

Vitaslim IMMUNO действа по-бързо благодарение на течната си формула (патентована технология Licaps® на Capsugel).

Vitaslim IMMUNO спомага за създаването на естествен имунитет към най-често срещаните причинители на грип. Той допринася за подобряване дейността на имунната система като по този начин се повишава естествената защита на организма от настинки, инфекции и възпалителни заболявания.

Vitaslim IMMUNO подкрепя работата на клетките на имунната система като по този начин спомага за подобряване състоянието на организма при настинки, грип и инфекции. Стимулирането на имунната дейност спомага за туширане симптомите на заболяването и съкращаване неговата продължителност. Vitaslim IMMUNO подпомага дейността на дихателната система (нос, гърло, синуси), белия дроб и стомашно-чревния тракт. Действието му спомага за по-бързото укрепване на организма. Може да се приема заедно с лекарствените препарати (включително и антибиотици), като така подобрява тяхното действие.

Използва се в подкрепа на имунната дейност:
• През рисковите за здравето сезони;
• За подобряване дейността на дихателната система;
• За подпомагане функциите на белия дроб;
• За подобряване функциите на стомашно-чревния тракт;
• При нездравословен начин на живот – неправилно хранене, стрес, вредни лъчения, фактори на околната среда.

Той е подходяща подкрепа както за превенция, така и по време на боледуване и/или във възстановителния процес след това.

По 1–2 капсули дневно само при възрастни.

Противопоказания:

Не се препоръчва при деца, бременни и кърмещи жени. Не се препоръчва при лица с алергия към рибни продукти (капсули от рибен желатин).

Изключителната сила на Vitaslim IMMUNO се дължи на комбинираното действие на естествени съставки с доказани качества в посока подобряване на имунитета. Синергичното усилване на ефектите осигурява по-добри резултати.

Прополис (още пчелен клей) – е натурално вещество с безспорни благоприятни ефекти върху здравето. Той е изключително богат на много полезни вещества, като най-важни за имунитета са флавоноидите – вещества със силно антиоксидантно действие. Те подпомагат възстановителните функции на организма. Според редица изследвания прополисът спомага за възспиране развитието на грипния вирус. Прополисът повлиява и дейността на стомаха.

Азиатският женшен се използва от хилядолетия в Източната народна медицина за подсилване на имунитета и укрепване на организма. Той е известен с името Panax Ginseng. Терминът идва от гръцки и означава „лекува всичко”. Биологично активните му вещества (ginsenosides) стимулират образуването на Т-килъри – клетки на имунната система, които осигуряват ефективното ѝ функциониране. Азиатският женшен се използва от древността до наши дни за подпомагане дейността на дихателните пътища, храносмилателната система, имунната система и др. Клинични изследвания сочат, че приемът на екстракт от женшен в продължение на поне 3 месеца видимо скъсява продължителността на евентуални последващи настинки.

Бета-глюканът е вещество, извлечено от хлебна мая. Научни изследвания показват, че той поддържа дейността на имунната система, като стимулира дейността на нейните основни клетки – макрофагите. Бета-глюканът се свързва с рецепторите на макрофагите и съдейства за елиминирането („убиването”) на чуждите за организма клетки. Приемът на бета-глюкан подобрява фагоцитозната активност, т.е. „изяждането” на болестотворните клетки.

Маслото от евкалипт Радиата е по-известно като „чистачът” на дихателните пътища. Този уникален вид евкалипт, наречен Радиата (Eucalyptus Radiata), е „Кралят на евкалипта”. Той има най-мекото действие в сравнение с другите видове евкалипт, а същевременно съдържа най-много 1,8 цинеол – активното вещество в евкалиптовото масло. Маслото от евкалипт Радиата подкрепя дейността на носната лигавица и синусите, подпомага функциите на дихателната система и белия дроб.

Рибеното масло е богат източник на омега-3 мастни киселини. Те укрепват здравето, подобряват сърдечно-съдовата дейност, стимулират паметта и умствените способности.

За подсилване на имуностимулиращия ефект формулата на Vitaslim IMMUNO е допълнително обогатена още с витамин Авитамин С,витамин D и Селен. Те подобряват цялостната функция на имунната система и съдействат за производството на антитела.

 

СЪСТАВ

КОЛИЧЕСТВО
в 1 капсула

Рибено масло (18/12TG EPA/DHA)

200 mg

Бета-глюкан (Yeast beta-glucan)

100 mg

Прополис (min 5 % flavonoides)

50 mg

Витамин С (Ascorbic acid)

40 mg

Женшен, сух екстракт (Panax Ginseng)

25 mg

Евкалиптово масло (Eucalyptus Radiata)

15 mg

Витамин А (Retinol palmitate)

403,8 µg

Селен (Sodium selenate)

28,7µg

Витамин D (Cholecalciferol)

2,5 µg

Помощни вещества: пречистено соево масло,
силициев диоксид, бял пчелен восък

 

 

 

 

НУЖДАЕТЕ СЕ ОТ ПОМОЩ?

свържете се с нас
0882 444 666
 

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до
48 часа
 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

при поръчка
над 70,00 лв.
 

ОНЛАЙН АПТЕКА

част от
Аптеки Ванчева
 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2022 epharm.bg

ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет