Витаслим ИМУНО 580 мг. х 30 капс.

ИЗЧЕРПАН
41751
0.00 лв.
Опаковка
30 капсули

Vitaslim IMMUNO

Vitaslim IMMUNO е най-ефективното натурално средство за повишаване на имунитета. Той спомага за по-добрата защита от настинки, грип и инфекции, като подкрепя защитните сили на организма.

Силата му се дължи на специално подбрани съставки с изпитани качества – прополис, женшен и евкалипт. Техните полезни свойства се използват от векове в нашата и Източната народна медицина. Заради мощното им действие често са наричани „естествените антибиотици”.

Vitaslim IMMUNO действа по-бързо благодарение на течната си формула (патентована технология Licaps® на Capsugel).

Vitaslim IMMUNO спомага за създаването на естествен имунитет към най-често срещаните причинители на грип. Той допринася за подобряване дейността на имунната система като по този начин се повишава естествената защита на организма от настинки, инфекции и възпалителни заболявания.

Vitaslim IMMUNO подкрепя работата на клетките на имунната система като по този начин спомага за подобряване състоянието на организма при настинки, грип и инфекции. Стимулирането на имунната дейност спомага за туширане симптомите на заболяването и съкращаване неговата продължителност. Vitaslim IMMUNO подпомага дейността на дихателната система (нос, гърло, синуси), белия дроб и стомашно-чревния тракт. Действието му спомага за по-бързото укрепване на организма. Може да се приема заедно с лекарствените препарати (включително и антибиотици), като така подобрява тяхното действие.

Използва се в подкрепа на имунната дейност:
• През рисковите за здравето сезони;
• За подобряване дейността на дихателната система;
• За подпомагане функциите на белия дроб;
• За подобряване функциите на стомашно-чревния тракт;
• При нездравословен начин на живот – неправилно хранене, стрес, вредни лъчения, фактори на околната среда.

Той е подходяща подкрепа както за превенция, така и по време на боледуване и/или във възстановителния процес след това.

По 1–2 капсули дневно само при възрастни.

Противопоказания:

Не се препоръчва при деца, бременни и кърмещи жени. Не се препоръчва при лица с алергия към рибни продукти (капсули от рибен желатин).

Изключителната сила на Vitaslim IMMUNO се дължи на комбинираното действие на естествени съставки с доказани качества в посока подобряване на имунитета. Синергичното усилване на ефектите осигурява по-добри резултати.

Прополис (още пчелен клей) – е натурално вещество с безспорни благоприятни ефекти върху здравето. Той е изключително богат на много полезни вещества, като най-важни за имунитета са флавоноидите – вещества със силно антиоксидантно действие. Те подпомагат възстановителните функции на организма. Според редица изследвания прополисът спомага за възспиране развитието на грипния вирус. Прополисът повлиява и дейността на стомаха.

Азиатският женшен се използва от хилядолетия в Източната народна медицина за подсилване на имунитета и укрепване на организма. Той е известен с името Panax Ginseng. Терминът идва от гръцки и означава „лекува всичко”. Биологично активните му вещества (ginsenosides) стимулират образуването на Т-килъри – клетки на имунната система, които осигуряват ефективното ѝ функциониране. Азиатският женшен се използва от древността до наши дни за подпомагане дейността на дихателните пътища, храносмилателната система, имунната система и др. Клинични изследвания сочат, че приемът на екстракт от женшен в продължение на поне 3 месеца видимо скъсява продължителността на евентуални последващи настинки.

Бета-глюканът е вещество, извлечено от хлебна мая. Научни изследвания показват, че той поддържа дейността на имунната система, като стимулира дейността на нейните основни клетки – макрофагите. Бета-глюканът се свързва с рецепторите на макрофагите и съдейства за елиминирането („убиването”) на чуждите за организма клетки. Приемът на бета-глюкан подобрява фагоцитозната активност, т.е. „изяждането” на болестотворните клетки.

Маслото от евкалипт Радиата е по-известно като „чистачът” на дихателните пътища. Този уникален вид евкалипт, наречен Радиата (Eucalyptus Radiata), е „Кралят на евкалипта”. Той има най-мекото действие в сравнение с другите видове евкалипт, а същевременно съдържа най-много 1,8 цинеол – активното вещество в евкалиптовото масло. Маслото от евкалипт Радиата подкрепя дейността на носната лигавица и синусите, подпомага функциите на дихателната система и белия дроб.

Рибеното масло е богат източник на омега-3 мастни киселини. Те укрепват здравето, подобряват сърдечно-съдовата дейност, стимулират паметта и умствените способности.

За подсилване на имуностимулиращия ефект формулата на Vitaslim IMMUNO е допълнително обогатена още с витамин Авитамин С,витамин D и Селен. Те подобряват цялостната функция на имунната система и съдействат за производството на антитела.

 

СЪСТАВ

КОЛИЧЕСТВО
в 1 капсула

Рибено масло (18/12TG EPA/DHA)

200 mg

Бета-глюкан (Yeast beta-glucan)

100 mg

Прополис (min 5 % flavonoides)

50 mg

Витамин С (Ascorbic acid)

40 mg

Женшен, сух екстракт (Panax Ginseng)

25 mg

Евкалиптово масло (Eucalyptus Radiata)

15 mg

Витамин А (Retinol palmitate)

403,8 µg

Селен (Sodium selenate)

28,7µg

Витамин D (Cholecalciferol)

2,5 µg

Помощни вещества: пречистено соево масло,
силициев диоксид, бял пчелен восък

 

 

 

 

Още от Vitaslim
 1. LINE капсули Витаслим
  LINE капсули Витаслим
  19.88 лв.
 2. ProCombo капсули CAPSUGEL
  ProCombo капсули CAPSUGEL
  19.07 лв.
 3. ProCombo Baby капки CAPSUGEL
  ProCombo Baby капки CAPSUGEL
  18.34 лв.
 4. MagCombo капсули Витаслим
  MagCombo капсули Витаслим
  12.62 лв.

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2022 epharm.bg

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2022 epharm.bg