5-HTP Комплекс + Витамин B6 Nutra Best

ИЗЧЕРПАН
63093
38.00 лв.
Опаковка
60 таблетки

5-HTP Комплекс + Витамин B6 Nutra Best

 

Помага при тревожност и депресия чрез повишаване нивата на серотонин. Помага за отслабване чрез увеличаване на чувството за ситост. Може да насърчи съня чрез увеличаване на производството на мелатонин. Може да помогне за намаляване на честотата на мигрени.

МАКСИМАЛНА УСВОЯЕМОСТ НА 5-HTP за жени и мъже : първокачествено 5HTP L триптофан комплекс с добавен витамин В 6 за максимално въздействие . Подкрепя положителна перспектива и спокойно настроение . Потиска апетита за насърчаване на здравословното управление на теглото и може да помогне за облекчаване на мускулната болка .

НАТУРАЛНА ПОМОЩ ЗА СЪН : 5-HTP (griffonia simplicifolia) е аминокиселина , която директно се превръща в серотонин , като помага за повишаване нивата на този важен невротрансмитер в мозъка . Комплексната ни формула ще ви помогне да се приведете в спокоен сън както и в дълбок сън . Увеличава нивата на серотонин в мозъка и благоприятства настроението . Чудесен за баланс , сън и цялостно положително влияние на начина на живот .

5-HTP ДА ПОМАГА ЗА ЗАГУБАТА НА ТЕГЛО : 5-HTP потиска апетита и контрола глада , като помага естествено да намали броя на приетите калории . Приемането на нашата максимална сила 5HTP L- триптофан комплекс може да помогне да увеличите ефективността на вашия режим на отслабване . За допълнителен тласък опитайте нашия продукт Африканско Манго , екстракт от зелено кафено зърно или нашия продукт за отслабване с Глюкоманан .

5 HTP ( известен още като 5- хидрокситриптофан ) е естествен подтискащ апетит , който помага за подобряване на цялостното ви отпускане на настроението и спокоен сън . ОБЩИ ИМЕНА : 5-HTP (griffonia simplicifolia) може да бъде грешно написана по много начини , като : griffonia, simplicifolia, 5hpt, h5tp, hpt-5, htp-5, htp5, http-5, http5, 15htp, hpt 5, 5 -hpt, http, hpt5, 5hdp, 5thp, 5ht, h5 pt, 5htps, 5htc, 5http, 5tp, 5-http, и накрая hdp.

HACCP анализ и програма за мониторинг на критичните контролни точки е интегрирана в производството на Nutra Best. Всички продукти се произвеждат при стриктно спазване на добрите производствени практики . Ние използваме само научно тествани първокласни съставки в нашите добавки , за да гарантираме , че използваме само съставки , които са безопасни , чисти и естествени.

 

Състав:

 • L-триптофан - 200 mg
 • 5-хидрокситриптофан - 100 mg
 • Витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид) - 15 mg

 

Начин на употреба:

 • 1 таблетка дневно
 • Не замества разнообразното хранене
 • Да не се превишава максимално допустимото количество за дневен прием
 • Да се съхранява на място недостъпно за деца
 • Посъветвайте се с лекар преди употреба по време на бременност или кърмене
Още от Nutra Best
 1. AFRICAN MANGO таблетки Nutra Best
  AFRICAN MANGO таблетки Nutra Best
  36.23 лв.
 2. ЦИНК, МАГНЕЗИЙ и ВИТАМИН В6 таблетки Nutra Best
  ЦИНК, МАГНЕЗИЙ и ВИТАМИН В6 таблетки Nutra Best
  Специална цена 24.90 лв. 32.45 лв.
 3. WEIGHT LOSS FORMULA Nutra Best
  WEIGHT LOSS FORMULA Nutra Best
  25.20 лв.
 4. GREEN COFFEE METABOLISM Nutra Best
  GREEN COFFEE METABOLISM Nutra Best
  33.23 лв.
 5. БИОТИН 10000 μg таблетки Nutra Best
  БИОТИН 10000 μg таблетки Nutra Best
  28.14 лв.

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2022 epharm.bg