БЛОГ

 1. Всичко за менопаузата

  Менопауза

  Човешкото тяло несъмнено е създадено уникално. Когато едно момиче се намира в пубертета, нейният организъм започва да произвежда по-високи нива на хормоните естроген и прогестерон, вследствие на което се появява месечният менструален цикъл.

  Read more »
 2. Какво е артроза и как се лекува

  Болки в коляното

  Артрозата е дегенеративно ставно заболяване, което засяга милиони хора по света, най-често хора над 50-годишна възраст. Заболяването е широко разпространено -  до 10-15% от населението на различни страни страда от него.

  Read more »
 3. Зачервяване на кожата - причини и лечение

  Жена със зачервена кожа

  Зачервяването на кожата е често срещан проблем, който може да предизвика притеснение и дискомфорт. Понякога освен зачервяването се появяват и усещане за парене, сърбеж по кожата и пъпчици.

  Read more »
 4. Кашлица при дете

  Майка и дете с кашлица

  Децата изграждат своя имунитет бавно и постепенно. През това време е нормално да се сблъскват по-често с вируси и настинки. 

  Read more »
 5. Как се приема витамин Д

  Витамин д на капсули

  Всички знаем, че витамините и минералите са от изключително голямо значение за нашето здраве. Благодарение на тях процесите в тялото ни се извършват безпроблемно.

  Read more »
 6. Всичко за кръвната захар

  Червени кръвни телца - Еритроцити и глюкоза

  Едва ли има човек, който да не е чувал за кръвната захар, но дали разбираме каква всъщност е нейната роля и защо е толкова важна? В тази публикация ще обсъдим всичко, което трябва да знаете за кръвната захар

  Read more »
 7. Липса на витамин Д

  надпис витамин Д на пясък и слънчеви очила

  Дефицитът на витамин Д е здравословен проблем, който може да има сериозни последици за организма. Витаминът играе важна роля за поддържането на здрави кости и силен имунитет

  Read more »
 8. Витамин Д - всичко което трябва да знаем

  витамин Д

  Витамин Д има изключително важно значение за човешкия организъм. Той е мастноразтворим витамин, помагащ в абсорбирането и задържането на калция и фосфора в костите ни.

  Read more »
 9. Как да лекуваме болките в ставите

  макет на става - доктор и пациент

  Едва ли има човек, който да не е изпитвал болки в ставите в някакъв момент от живота си. Това е често срещан проблем, засягащ не само по-възрастното поколение, но и младото.

  Read more »
 10. Коледна томбола на еPharm

  Малка количка с подаръци

  Дядо Коледа може да почука и на вашата врата, затова не пропускайте да се включите в коледната томбола на ePharm. Очакват ви страхотни подаръци и много усмивки!

  Read more »

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2022 epharm.bg