МАМА И БЕБЕ

AGU Baby
AGU Baby
 
Aptamil
Aptamil
 
AVENT by PHILIPS
AVENT by PHILIPS
 
Friso
Friso
 
HIPP
HIPP
 
Humana
Humana
 
NAN by Nestle
NAN by Nestle
 
Novalac
Novalac
 
Pampers
Pampers
 
Töpfer
Töpfer
 

Бебешки продукти

Начинът, по който едно дете се отглежда, и грижата, която се полага за него, е от огромно значение за това как то ще порасне и по какъв начин ще възприеме света. Бебетата са най-нежните и раними същества и именно поради тази причина родителите са тези, които трябва да им осигурят възможно най-добрите условия за развитие.

☇ Прочети повече

Ние, от ePharm, знаем колко важно е здравето и сигурността на вашето дете, затова сме тук да ви предоставим най-необходимите продукти за неговото отглеждане. При нас може да намерите бебешки храни, от които и лечебни храни за бебета, бебешки шишета за хранене и детски прибори, продукти, грижещи се за хигиената на вашето дете, както и различни уреди като аспиратор за нос, кантар за бебета, бебефони и други апарати.

Бебешки продукти от ePharm

Нашата онлайн аптека се състои от богата разновидност от продукти, необходими през първите няколко години от живота на вашето бебе. Ние предлагаме продукти, които задоволяват хранителните нужди на детето ви и се грижат за неговата лична хигиена. В тези категории влизат адаптираните млека, каши за бебета, мокри кърпи, пелени за бебета и много други. При нас ще откриете селекция от производители, препоръчани от майки в световен мащаб. Такива са Philips Avent, Pampers, Humana и още. Сигурността на вашето дете винаги трябва да е на първо място, затова ви предлагаме бебефони, чрез които вие ще знаете, ако вашето дете има нужда от вас в моментите, когато сте далеч от него.

Освен всички продукти, свързани пряко с вашето бебе, ние ви предлагаме такива, създадени специално за облекчаване на неприятните последици от бременността. Ако кожата около зърната ви е раздразнена или са ви се появили стрии по тялото, то при нас може да намерите кремове за зърна и стрии, както и различни приспособления, които предпазват от разраняване и възпаление по време на кърмене.

Купи бебешки продукти на изгодни цени от ePharm

Неизбежните годишни разходи за отглеждането на едно дете понякога се превръщат във финансова тежест за семейството. Ето защо за нас е изключително важно да ви предоставим продукти от първа необходимост на съобразена с качеството цена.

В случай, че имате нужда определен продукт да бъде при вас колкото се може по-бързо, ние ви предлагаме удобството на експресна доставка до офис или избран от вас адрес. А ако поръчаният продукт не съответсва с вашите очакания, не се притеснявайте, защото може да се възползвате от 14-дневен срок на връщане.

Поръчайте още сега бебешки продукти от ePharm!

Храни и напитки
 
Здраве и хигиена
 
Уреди
 
Хранене
 
За мама
 

Покажи от 1 до 24 от 622 поръчки

Филтри
 • ИМЕ
 • ЦЕНА
Product Name
 1. AGIVA Антибактериални кърпички
  Специална цена 2.62 лв. 2.90 лв.
 2. AGU Bubbly
  199.20 лв.
 3. AGU FAY
  Специална цена 67.22 лв. 79.08 лв.
 4. AGU Octopy
  305.30 лв.
 5. AGU Penguin
  95.10 лв.
 6. AVENT DECT SCD502/26
  144.23 лв.
24
 • 24
 • 48
 • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg