МАМА И БЕБЕ

КАТЕГОРИИ
ХРАНИ и НАПИТКИ
 
ЗДРАВЕ и ХИГИЕНА
 
УРЕДИ
 
ХРАНЕНЕ
 
ЗА МАМА
 

Бебешки продукти

Начинът, по който едно дете се отглежда, и грижата, която се полага за него, е от огромно значение за това как то ще порасне и по какъв начин ще възприеме света. Бебетата са най-нежните и раними същества и именно поради тази причина родителите са тези, които трябва да им осигурят възможно най-добрите условия за развитие.

☇ Прочети повече

Ние, от ePharm, знаем колко важно е здравето и сигурността на вашето дете, затова сме тук да ви предоставим най-необходимите продукти за неговото отглеждане. При нас може да намерите бебешки храни, от които и лечебни храни за бебета, бебешки шишета за хранене и детски прибори, продукти, грижещи се за хигиената на вашето дете, както и различни уреди като аспиратор за нос, кантар за бебета, бебефони и други апарати.

Бебешки продукти от ePharm

Нашата онлайн аптека се състои от богата разновидност от продукти, необходими през първите няколко години от живота на вашето бебе. Ние предлагаме продукти, които задоволяват хранителните нужди на детето ви и се грижат за неговата лична хигиена. В тези категории влизат адаптираните млека, каши за бебета, мокри кърпи, пелени за бебета и много други. При нас ще откриете селекция от производители, препоръчани от майки в световен мащаб. Такива са Philips Avent, Pampers, Humana и още. Сигурността на вашето дете винаги трябва да е на първо място, затова ви предлагаме бебефони, чрез които вие ще знаете, ако вашето дете има нужда от вас в моментите, когато сте далеч от него.

Освен всички продукти, свързани пряко с вашето бебе, ние ви предлагаме такива, създадени специално за облекчаване на неприятните последици от бременността. Ако кожата около зърната ви е раздразнена или са ви се появили стрии по тялото, то при нас може да намерите кремове за зърна и стрии, както и различни приспособления, които предпазват от разраняване и възпаление по време на кърмене.

Купи бебешки продукти на изгодни цени от ePharm

Неизбежните годишни разходи за отглеждането на едно дете понякога се превръщат във финансова тежест за семейството. Ето защо за нас е изключително важно да ви предоставим продукти от първа необходимост на съобразена с качеството цена.

В случай, че имате нужда определен продукт да бъде при вас колкото се може по-бързо, ние ви предлагаме удобството на експресна доставка до офис или избран от вас адрес. А ако поръчаният продукт не съответсва с вашите очакания, не се притеснявайте, защото може да се възползвате от 14-дневен срок на връщане.

Поръчайте още сега бебешки продукти от ePharm!

Храни и напитки
 
Здраве и хигиена
 
Уреди
 
Хранене
 
За мама
 

Покажи от 1 до 24 от 519 поръчки

Филтри
 • Позиция
 • ИМЕ
 • ЦЕНА
 • Количество
Product Name
 1. AGU Bubbly
  191.90 лв.
 2. AGU FAY
  79.00 лв.
 3. AGU Octopy
  281.00 лв.
 4. AGU Penguin
  86.90 лв.
 5. AGU Sunny
  256.50 лв.
 6. AGU Wally
  180.00 лв.
 7. APTAMIL ADC Адаптирано мляко при алергии
  Специална цена 27.41 лв. 28.85 лв.
 8. APTAMIL AR 1 Адаптирано мляко против повръщане
  Специална цена 22.62 лв. 23.81 лв.
 9. APTAMIL AR 2 Адаптирано мляко против повръщане
  Специална цена 22.62 лв. 23.81 лв.
 10. APTAMIL ORGANIC 1 Био адаптирано мляко 0-6 месеца
  Специална цена 43.33 лв. 45.61 лв.
 11. APTAMIL ORGANIC 2 Био адаптирано мляко 6-12 месеца
  Специална цена 43.33 лв. 45.61 лв.
24
 • 24
 • 48
 • 96
на страница

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2022 epharm.bg

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2022 epharm.bg