Бебешки продукти

Начинът, по който едно дете се отглежда, и грижата, която се полага за него, е от огромно значение за това как то ще порасне и по какъв начин ще възприеме света. Бебетата са най-нежните и раними същества и именно поради тази причина родителите са тези, които трябва да им осигурят възможно най-добрите условия за развитие.

☇ Прочети повече

Ние, от ePharm, знаем колко важно е здравето и сигурността на вашето дете, затова сме тук да ви предоставим най-необходимите продукти за неговото отглеждане. При нас може да намерите бебешки храни, от които и лечебни храни за бебета, бебешки шишета за хранене и детски прибори, продукти, грижещи се за хигиената на вашето дете, както и различни уреди като аспиратор за нос, кантар за бебета, бебефони и други апарати.

Бебешки продукти от ePharm

Нашата онлайн аптека се състои от богата разновидност от продукти, необходими през първите няколко години от живота на вашето бебе. Ние предлагаме продукти, които задоволяват хранителните нужди на детето ви и се грижат за неговата лична хигиена. В тези категории влизат адаптираните млека, каши за бебета, мокри кърпи, пелени за бебета и много други. При нас ще откриете селекция от производители, препоръчани от майки в световен мащаб. Такива са Philips Avent, Pampers, Humana и още. Сигурността на вашето дете винаги трябва да е на първо място, затова ви предлагаме бебефони, чрез които вие ще знаете, ако вашето дете има нужда от вас в моментите, когато сте далеч от него.

Освен всички продукти, свързани пряко с вашето бебе, ние ви предлагаме такива, създадени специално за облекчаване на неприятните последици от бременността. Ако кожата около зърната ви е раздразнена или са ви се появили стрии по тялото, то при нас може да намерите кремове за зърна и стрии, както и различни приспособления, които предпазват от разраняване и възпаление по време на кърмене.

Купи бебешки продукти на изгодни цени от ePharm

Неизбежните годишни разходи за отглеждането на едно дете понякога се превръщат във финансова тежест за семейството. Ето защо за нас е изключително важно да ви предоставим продукти от първа необходимост на съобразена с качеството цена.

В случай, че имате нужда определен продукт да бъде при вас колкото се може по-бързо, ние ви предлагаме удобството на експресна доставка до офис или избран от вас адрес. А ако поръчаният продукт не съответсва с вашите очакания, не се притеснявайте, защото може да се възползвате от 14-дневен срок на връщане.

Поръчайте още сега бебешки продукти от ePharm!

КАТЕГОРИИ
ХРАНИ
 
ЗДРАВЕ и ХИГИЕНА
 
УРЕДИ
 
ХРАНЕНЕ
 
ЗА МАМА
 

ВИНАГИ ПОД КОНТРОЛ!

 1. Philips AVENT SCD502
  135.00 лв.
 2. Philips AVENT SCD506
  189.00 лв.
 3. Philips AVENT SCD711
  239.00 лв.
 4. Philips AVENT SCD721
  265.00 лв.
 5. Philips AVENT SCD731
  339.00 лв.

   ЗА ЗДРАВИ ДЕЦА

 1. AGU Balloon
  109.15 лв.
 2. AGU Octopy
  281.00 лв.
 3. AGU Giraffe
  93.00 лв.
 4. AGU Penguin
  86.90 лв.
 5. AGU Tomchi
  179.00 лв.

НУЖДАЕТЕ СЕ ОТ ПОМОЩ?

свържете се с нас
0882 444 666
 

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до
48 часа
 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

при поръчка
над 70,00 лв.
 

ОНЛАЙН АПТЕКА

част от
Аптеки Ванчева
 

ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2021 epharm.bg

ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет