Витамини и минерали

Витамини и минерали

Микронутриентите, наречени още витамини и минерали, са сред основните групи хранителни вещества, от които се нуждае човешкият организъм за нормалното протичане на физиологичните процеси в тялото. Те помагат да поддържате здрави имунната си система, храносмилането, производството на хормони, настроението и още много други биологични процеси.

Мултивитаминните могат да помогнат за задоволяване на ежедневните ви хранителни нужди. Добре балансираното хранене, богато на витамини и минерали, ще ви помогне да се радвате на балансиран, здравословен и енергичен живот.
Освен чрез храната, витамини и минерали могат да бъдат набавени и под формата на хранителни добавки. Ние, от ePharm, ви предлагаме възможно най-широка гама от витамини и минерални, които да ви поддържат в отлично здраве.

☇ Прочети повече

Витамини и минерали от ePharm

Не успявате да си набавите необхоимото количество витамини и минерали чрез храната, която ядете? Не е нужно да се притеснявате за това, тъй като вече може да се сдобиете с тях под формата на здравословна хранителна добавка от ePharm. От нас може да закупите всички необходими макронутриенти - от магнезий и витамини A, B, B, D, E и други до храносмилателни ензими и пробиотици.
Някои от основните витамини и минерали, които предлагаме, включват: витамин А, който е антиоксидант, важен за зрението; Витамин С за предотвратяване на настинки и други заболявания; Витамин D е от решаващо значение за здравите кости; Калцият е минерал за изграждането на костите; и витамините от група В осигуряват широк спектър от ползи, включително енергийна, сърдечно-съдова и мозъчна подкрепа.
В ePharm ще откриете и специално разработени серии витамини и минерали за деца, за възрастни, за бременни, за диабетици. Нашият онлайн магазин ви позволява да избирате от възможно най-широка гама витамини и минерали за поддържане на добро здраве и силен имунитет. Част от нашите предложени са продуктите на Now, Healthvit, TrueBasics, INLIFE и HealthViva, Alive, AquaSource, AboPharma и още много други световноизвестни производители.

Купи витамини и минерали на изгодни цени от ePharm

Независимо дали става дума за мултивитамини и минерали, или други добавки, най-надеждният източник е ePharm. Това е така, защото ние гарантираме за произхода и качеството на всеки наш продукт. Възползвайте се от изгодната цена на нашите витамини и минерали и опцията за безплатна доставка на адрес при поръчка над 70 лева. Доставяме в цялата страна и за ваше удобство може да избирате сред няколко начина за плащане, когато пазарувате онлайн.

КАТЕГОРИИ
ВИТАМИНИ
ЗА ДЕЦА
 
ВИТАМИНИ
ЗА ВЪЗРАСТНИ
 
ВИТАМИНИ
ЗА БРЕМЕННИ
 
ВИТАМИНИ
ЗА ДИАБЕТИЦИ
 
ИМУНИТЕТ
 
ПРОБИОТИЦИ
 

Покажи от 1 до 24 от 1542 поръчки

Филтри
 • Позиция
 • ИМЕ
 • ЦЕНА
 • Количество
Product Name
 1. A-AKG пудра Ostrovit
  от 28.75 лв. 35.94 лв.
 2. ACAI BERRY COMPLEX капсули Nutra Best
  Специална цена 19.96 лв. 31.08 лв.
 3. ACETYL L-CARNITINE таблетки Nutra Best
  Специална цена 21.46 лв. 28.70 лв.
 4. ADVANCED MUSHROOM SUPERBLEND капсули NutraVita
  Специална цена 49.96 лв. 59.95 лв.
 5. ALA 600 mg таблетки Ostrovit
  Специална цена 32.76 лв. 40.96 лв.
 6. AOL капсули OstroVit
  Специална цена 23.95 лв. 29.94 лв.
 7. AOL пудра Ostrovit
  Специална цена 22.36 лв. 27.95 лв.
 8. APPLE CIDER VINEGAR капсули Nutravita
  Специална цена 39.95 лв. 52.96 лв.
 9. AQUA KICK ADEK саше OstroVit
  от 0.76 лв. 0.95 лв.
 10. AQUA KICK Vitamin C саше OstroVit
  от 0.76 лв. 0.95 лв.
24
 • 24
 • 48
 • 96
на страница

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2022 epharm.bg

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2022 epharm.bg