Витамини и минерали

Витамини и минерали

Микронутриентите, наречени още витамини и минерали, са сред основните групи хранителни вещества, от които се нуждае човешкият организъм за нормалното протичане на физиологичните процеси в тялото. Те помагат да поддържате здрави имунната си система, храносмилането, производството на хормони, настроението и още много други биологични процеси.

Мултивитаминните могат да помогнат за задоволяване на ежедневните ви хранителни нужди. Добре балансираното хранене, богато на витамини и минерали, ще ви помогне да се радвате на балансиран, здравословен и енергичен живот.
Освен чрез храната, витамини и минерали могат да бъдат набавени и под формата на хранителни добавки. Ние, от ePharm, ви предлагаме възможно най-широка гама от витамини и минерални, които да ви поддържат в отлично здраве.

☇ Прочети повече

Витамини и минерали от ePharm

Не успявате да си набавите необхоимото количество витамини и минерали чрез храната, която ядете? Не е нужно да се притеснявате за това, тъй като вече може да се сдобиете с тях под формата на здравословна хранителна добавка от ePharm. От нас може да закупите всички необходими макронутриенти - от магнезий и витамини A, B, B, D, E и други до храносмилателни ензими и пробиотици.
Някои от основните витамини и минерали, които предлагаме, включват: витамин А, който е антиоксидант, важен за зрението; Витамин С за предотвратяване на настинки и други заболявания; Витамин D е от решаващо значение за здравите кости; Калцият е минерал за изграждането на костите; и витамините от група В осигуряват широк спектър от ползи, включително енергийна, сърдечно-съдова и мозъчна подкрепа.
В ePharm ще откриете и специално разработени серии витамини и минерали за деца, за възрастни, за бременни, за диабетици. Нашият онлайн магазин ви позволява да избирате от възможно най-широка гама витамини и минерали за поддържане на добро здраве и силен имунитет. Част от нашите предложени са продуктите на Now, Healthvit, TrueBasics, INLIFE и HealthViva, Alive, AquaSource, AboPharma и още много други световноизвестни производители.

Купи витамини и минерали на изгодни цени от ePharm

Независимо дали става дума за мултивитамини и минерали, или други добавки, най-надеждният източник е ePharm. Това е така, защото ние гарантираме за произхода и качеството на всеки наш продукт. Възползвайте се от изгодната цена на нашите витамини и минерали и опцията за безплатна доставка на адрес при поръчка над 70 лева. Доставяме в цялата страна и за ваше удобство може да избирате сред няколко начина за плащане, когато пазарувате онлайн.

ABO Pharma
 
Alive by Nature's Way
 
Doppel Herz
 
NOW Foods
 
OMNI BIOTIC
 
Витамини за деца
 
Витамини за възрастни
 
Витамини за бременни
 
Витамини за диабетици
 
Имунитет
 
Пробиотици
 

Покажи от 1 до 24 от 2869 поръчки

Филтри
 • ИМЕ
 • ЦЕНА
Product Name
 1. 7-Day ReduceXS™ (7-дневна детокс програма) Natural Factors
  Специална цена 201.88 лв. 237.50 лв.
 2. A-AKG пудра Ostrovit
  от 33.43 лв.
 3. ACM VITIX таблетки
  Специална цена 32.96 лв. 39.67 лв.
24
 • 24
 • 48
 • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg