ЛЕКАРСТВА

Лекарствени продукти (OTC)

Целта на лекарствените продукти е да поддържат човешкото здраве и да помогнат на организма по-лесно и по-бързо да се справи със заболяванията. С развитието на фармацевтичната индустрия на пазара ежедневно се появяват все по-комплексни и разнообразни лекарства, което прави избора на подходящ медикамент още по-труден.

☇ Прочети повече

А приемът на лекарствени продукти трябва да бъде строго индивидуален поради наличието на алергии към определени съставки, както и съобразен с вашите нужди и здравословно състояние.

За да не ви изненада някой вирус или настинка, добре е в домашната ви аптечка да присъстват лекарствени продукти, подходящи за най-различни ситуации на влошаване здравословното състояние. А при нас, в ePharm, можете да се сдобиете с всичко необходимо, директно от уюта на своя дом!

Лекарства от ePharm

В онлайн аптеката на ePharm ще откриете огромно разнообразие от лекарства, разпределени в множество категории, които ще ви помогнат да се лекувате и да поддържате добро здравословно състояние. Тъй като медикаментите са пряко свързани с човешкото здраве, с тяхното качество и произход не бива да се правят никакви компромиси.

Независимо дали се нуждаете от болкоуспокояващи, лекарства за болки в гърба, стомаха, витамини или хомеопатия, ние разполагаме с голям избор от продукти от водещи марки с дългогодишен опит във фармацевтичната индустрия. Това са ABOPHARMA, Actavis, Bayer, Walmark и още много други познати и доказали се в сферата имена.

Освен лекарства за алергия, кашлица, износени стави и още много от най-търсените категории медикаменти, предлагаме и широка гама от хомеопатия и витамини, тъй като балансът на веществата е важен за цялостното функциониране на организма. А понякога приемът на по-сериозни лекарствени продукти може да бъде успешно заменен или допълнен чрез правилните витамини, минерали или хомеопатични лекарства.

Купи лекарства на изгодни цени от ePharm

Ние, от ePharm, държим на висококачествените лекарствени продукти с доказан произход, които обаче имат конкурентна цена! Благодарение на удобството, което онлайн магазинът ни предлага, няма нужда да се разхождате до аптеката, докато сте болни, или пък да рискувате да се заразите.

Само с няколко клика в рамките на 48 часа можете да се сдобиете с необходимите медикаменти на добри цени директно от нашия сайт, без да се налага да напускате своя дом! А при поръчка над 70 лв доставката дори е безплатна!

Разгледайте богатата ни гама от висококачествени лекарства на водещи производители и се сдобийте с всичко необходимо, за да предпазите здравето си, без да се налага да чакате на опашки и да рискувате да се заразите!

Алергия
 
Болка
 
Болно гърло
 
Ваксини
 
Витамини
 
Дерматологични продукти
 
Запушен нос
 
Кашлица
 
Кости и стави
 
Нервна система
 
Пикочо-полова система
 
Сензорни органи
 
Сърце и кръвоносна система
 
Температура
 
Храносмилателна система
 
Хомеопатия
 

Покажи от 1 до 24 от 1187 поръчки

Филтри
 • ИМЕ
 • ЦЕНА
Product Name
 1. ACTAEA RACEMOSA 30 CH
  Специална цена 4.40 лв. 4.63 лв.
 2. ALLIUM CEPA 15 CH
  4.63 лв.
 3. ALLIUM CEPA 9 CH
  4.63 лв.
 4. ALOE 9 CH
  4.63 лв.
 5. ALUMINA 5 CH
  4.63 лв.
 6. ALUMINA 9 CH
  4.63 лв.
24
 • 24
 • 48
 • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg