Храносмилателна система

Храносмилателната система обхваща стомашно-чревния тракт, черния дроб, панкреаса и жлъчния мехур. Тя отговаря за разграждането на приетата храна до въглехидрати, протеини и мазнини, които се абсорбират от кръвта и впоследствие се използват от организма за растеж, енергия и възстановяване. Затова здравето ѝ е от изключително значение за добрия тонус на целия организъм.

☇ Прочети повече

Често обаче нейното функциониране може да бъде затруднено поради връзката ѝ с различните системи в тялото. Симптоми за недобрата ѝ работа са появата на болки в стомаха, киселини, диария, запек, рефлукс и други. Приемът на преработена, вредна храна, “прегарянето” от работа, повишените нива на стрес и хранителните алергии са част от причините за проблеми с храносмилането. Влошеното състояние на чревната флора може да доведе и до развитие на различни болести като колит, гастрит, язва, синдром на раздразненото черво и други. За предотвратяването на проблеми с чревната флора или за облекчаването на влошеното ѝ състояние, е важно да се спазва балансиран здравословен хранителен режим. Движението и редовното спортуване също са полезни не само за доброто храносмилане, а и за цялостното здраве на организма. Ако спазването на тези добри практики не помогне, може да се наложи консултация с вашия лекар или специалист гастроентеролог. Възможно е той да предпише хранителни добавки или лекарства за подобряване на храносмилането, които да помогнат за облекчение на симптоми като подуване, запек, диария и други, и благоприятно действие над тази система.

Какви лекарства за подобряване на храносмилането ще откриете в ePharm?

В онлайн аптека ePharm ще намерите разнообразие от продукти за храносмилане, които да помогнат да облекчите проблема. Пробиотичните хапчета за колит от Webber Naturals поддържат здравето на дебелото черво. Така може да се предотврати не само колит, а и други възпалителни заболявания като болестта на Крон например. От друга страна, билковите хапчета за дебело черво Alexa подобряват метаболизма и храносмилането, като подпомагат нормалното изхождане. Освен това са чудесен начин за поддържане оптималното здраве на стомашно-чревния тракт. Ако изпитвате дискомфорт в стомаха или червата, то лекарството за раздразнен стомах Стомахон облекчава подуването, оригването и нормализира перисталтиката.

Купете лекарства за храносмилане на изгодни цени от ePharm

Ние, от ePharm, вярваме, че лекарствата за подобряване на храносмилането трябва да бъдат достъпни за всеки, защото със здравето не бива да се правят компромиси. Затова сме се постарали да ви предложим най-добрите продукти за храносмилане с доказани качество и ефективност на достъпни за българския пазар цени. Не забравяйте, че за поръчка от нашата онлайн аптека не се налага да напускате комфорта на собствения си дом. По този начин ще си набавите нужните лекарства от уюта на жилището си, без да рискувате здравето си или това на близките си. Независимо какви продукти ще изберете от нашия сайт, бъдете сигурни, че съотношението “цена-качество” е напълно гарантирано. За поръчки над 49 лв доставката е безплатна, като поръчката ви ще бъде при вас в рамките на два работни дни.

Покажи от 1 до 24 от 67 поръчки

Филтри
  • ИМЕ
  • ЦЕНА
Product Name
24
  • 24
  • 48
  • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2023 epharm.bg