СИГУРНО СЪХРАНЕНИЕ НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ

от epharm.bg

СИГУРНОСТ

  • Удостоверение от Комисия защита на личните данни
  • SSL сертификат

Фирмата разполага с Удостоверение №101361 от Комисията за защита на личните данни, на основание чл.14, ал.4 от Закона за защита на личните данни.

 

За да гарантираме безопасното пренасяне на личните данни, използваме протокола за криптиране SSL 3.0 (като основен метод на криптиране се използва RSA-2048 за инфраструктурата на публичния ключ). По този начин се криптират всички лични данни (имена, адреси, данни за плащането и т.н.) и се пренасят безопасно в интернет.

По символа ( ) в долната лента на браузъра си ще разпознаете, че се намирате в защитена зона.

СЪБИРАНЕ, ОБРАБОТКА И ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ

Лични данни са всички онези данни, които могат да бъдат свързани с определено лице или лице, което може да бъде идентифицирано. Към тях спадат например вашите имена, телефонен номер, пощенски или имейл адрес.

Обикновено използването на уебсайта ни е възможно и без предоставяне на лични данни.

За целите на обработването на Вашата поръчка съхраняваме и обработваме собственото и фамилното ви име, адрес, емейл и номера на мобилния ви телефон. За целите на необходимата обработка на плащането в определени случаи се изискват допълнително и следните данни: при плащане с карта с изисква пълното Ви име, имейл адрес и данни за кредитната ви карта. Номерът на кредистната/дебитната Ви карта се съхранява и обработва от доставчика на платежната услуга.

Данните, необходими за изпълнението на договора за покупко-продажба на стоки се предоставят само в необходимия обхват на други трети страни (напр. доставчици на ИТ услуги, платежни услуги, куриерски фирми и обслужване на клиенти) в рамките на регистрацията и за извършване на продажбата на стока. Нашите доставчици на услуги имат право да използват предоставените им данни единствено за изпълнение на своите задължения, но не и за каквито и да било други цели.

"ВАНЧЕВИ ФАРМ" ООД не предоставя на трети страни лични данни за рекламни цели.

 

ТРЕТИ ЛИЦА, НА КОИТО ПРЕДОСТАВЯМЕ ЛИЧНИ ДАННИ

С цел предоставяне на по-качествена услуга, както и обслужване на Вашите поръчки "ВАНЧЕВИ ФАРМ" ООД, предоставя част от личните Ви данни на:

✓ “Еконт Експрес” ООД, ЕИК 117047646, седалище и адрес на управление: гр. Русе, бул. “Славянски” № 16

✓ “Спиди” АД, ЕИК 131371780, седалище и адрес на управление: гр. София, район Младост, ул. "Абагар" № 22

✓ “Първа инвестиционна банка" АД (Fibank), ЕИК 831094393, седалище и адрес на управление: гр. София, бул. „Драган Цанков" №37

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg