Витамини и минерали за деца

Всяко дете има нужда от много нутриенти, за да расте здраво, енергично и щастливо. Понякога малчуганите са капризни към храната си, а това поставя под риск приемането на оптимални дози от всички видове витамини и минерали. За да избегнете това, приемът им може да се осъществи чрез таблетки. Така избягвате и множеството увещания вашето дете да консумира храна, неприятна за него, но много полезна и богата на витамините и минералите, от които има нужда.

☇ Прочети повече

Витамини и минерали за деца от ePharm

Ние, от ePharm, знаем колко е важно вашите наследници да получават правилната грижа, затова сме подбрали за вас специална селекция от витамини и минерали за деца. Таблетките с витамини и минерали за деца, които ще откриете в онлайн магазина на ePharm, са внимателно селектирани от доказани на световно ниво марки, като AQUASOURCE, Alive, Centrum, BetterYou, PEDIAKID, DoppelHerz и още много др. С тях приемът на всички необходими полезни съставки за вашето дете е гарантиран, освен това е лесен и бърз.

Купи витамини и минерали за деца на изгодни цени от ePharm

Освен голямото разнообразие, съчетано с високо качество на продуктите, ние, от ePharm, предлагаме витамини и минерали за деца на изгодни цени. А за всяка покупка над 70 лв ви подаряваме доставката. С еPharm пестите, докато пазарувате от комфорта на дома си!

Покажи от 1 до 24 от 203 поръчки

Филтри
 • ИМЕ
 • ЦЕНА
Product Name
 1. C-VIT NATURAL с ПРОПОЛИС ампули TEAMPRO
  Специална цена 9.79 лв. 10.88 лв.
 2. DHA таблетки Animal Parade
  Специална цена 34.90 лв. 53.00 лв.
24
 • 24
 • 48
 • 96
на страница

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2023 epharm.bg