ЗА НАС

 

Аптека "Ванчева" е една от първите частни аптеки на територията на град Хасково. От своето откриване на 02.08.1995 година, вече повече от 19 години, аптеката изпълнява своето хуманно призвание, като се грижи за здравето на своите пациенти. Дейността в аптеката се осъществява от висококвалифициран персонал, като ръководител на аптеката е маг. фарм. Весела Ванчева.

Здравното заведение представлява фамилна аптека от открит тип, като в нея работят всеотдайно и второ поколение магистър – фармацевти.

 

На 14.08.2013 година е създаден електронният уеб сайт на аптеката (https://epharm.bg), като по този начин обслужва и клиенти, предпочитащи виртуалното пространство, като им осигурява комфорта на домашният уют и едновременно с това им предлага богата номенклатура и професионално обслужване. Към сайта работи висококвалифициран персонал съобразно високите изисквания, който са наложени и се поддържат години наред.

 

На 03.02.2014 година фирмата разшири своята дейност, чрез откриване на нов обект, аптека „Ванчева – 2“. Тя също е разположена на територията на гр. Хасково, като ръководител на аптеката е маг. фарм. Кирил Ванчев.

 

На 01.09.2015 година, epharm.bg получи одобрение от Изпълнителна агенция по лекарствата за търговия по интернет с лекарствени продукти без лекарско предписание.


ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1006

за търговия по интернет


ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1006

за търговия по интернет