Глюкомери

Ако страдате от диабет или друго заболяване, което изисква следенето на кръвната захар и други показатели, то вие се нуждаете от средство, което да ви информира за точните им стойности в кръвта. Такива средства са т.нар. глюкомери.

☇ Прочети повече

Глюкомерите представляват устройства, които отчитат приблизителната концентрация на глюкоза в кръвта. Компактни и лесни за употреба, глюкомерите могат да бъдат използвани както в домашни условия, така и в специализирани заведения. Разбира се, тези устройства са създадени, за да улеснят хората в грижата за здравето и затова могат да бъдат използвани от всеки човек, интересуващ се от своето здраве.

Глюкомери от ePharm

Ние, от ePharm, сме тук, за да ви предоставим разнообразие от медицинска техника, чиято цел е да ви улесни в грижата за вашето здраве. При нас ще откриете глюкомери, изработени от различни водещи в сферата производители. Това ви дава сигурност, че независимо какъв глюкомер ще изберете, той ще бъде бърз, надежден и най-важното - винаги ще измерва правилно и точно.

Всички глюкомери, които са част от каталога на ePharm, могат да бъдат съобразени с вашите нужди - показателят, който искате да следите, големината на устройството и допълнителните функции, като аларма или автоматично включване и изключване. Някои от моделите ни освен кръвната захар, измерват и други кръвни показатели, като хемоглобин, холестерол, кетон и пикочна киселина. Това ги прави подходящи за хората, които желаят да следят повече параметри с помощта на едно единствено устройство, и то в домашни условия.

Различните модели глюкомери са разработени по такъв начин, че за измерването да е необходимо минимално количество кръв. А ако все пак искате да си спестите многократното убождане през деня, то може да инвестирате в глюкомери без убождане, или т.нар. сензори, които се поставят на тялото и непрекъснато наблюдават количеството кръвна захар в организма.

Купи глюкомери на изгодни цени от ePharm

Наш приоритет е да сме ви верен партньор в грижата за вашето здраве, затова ви предлагаме глюкомери на изгодни цени. В каталога ни ще откриете както бюджетни решения за апарати за измерване на кръвна захар, така и глюкомери от по-висок клас, които освен кръвна захар, могат да измерват и други кръвни показатели. Някои глюкомери идват в комплект с различен брой тест ленти или дори убождащи устройства. Характерно за всички глюкомери обаче е, че са придружени с гаранционна карта, чиято валидност зависи от производителя.

Глюкомери - цена, надеждност и бързо измерване с минимално количество кръв от ePharm!

Покажи от 1 до 24 от 44 поръчки

Филтри
 • ИМЕ
 • ЦЕНА
Product Name
 1. Accu - Chek Instant ПРОМО
  Специална цена 23.80 лв. 44.75 лв.
 2. ИЗЧЕРПАН
 3. Accu-Chek ® Performa
  от 18.90 лв.
 4. BIONIME GM-100
  от 28.00 лв.
 5. ИЗЧЕРПАН
 6. ИЗЧЕРПАН
 7. CareSens Dual
  от 28.00 лв. 28.00 лв.
 8. CareSens Dual ПРОМО
  Специална цена 56.00 лв. 82.70 лв.
 9. CareSens N
  от 18.40 лв.
 10. CareSens N POP
  19.75 лв.
 11. CareSens N Premier
  от 19.75 лв.
 12. Contour Plus
  от 15.10 лв.
 13. Contour Plus Elite
  Специална цена 23.87 лв. 28.00 лв.