Глюкомери и тест ленти

Глюкомери и тест ленти

Ако страдате от диабет или друго заболяване, което изисква следенето на кръвната захар и други показатели, то вие се нуждаете от средство, което да ви информира за точните им стойности в кръвта. Такива средства са така наречените глюкомери и тест ленти.

☇ Прочети повече

Те измерват различните показатели в кръвта, като кръвна захар, хемоглобин, холестерол, кетон и пикочна киселина. Компактни и лесни за употреба, глюкомерите могат да бъдат използвани както в домашни условия, така и в специализирани заведения. Разбира се, тези устройства са създадени, за да улеснят хората в грижата за здравето и затова могат да бъдат използвани от всеки човек, интересуващ се от своето здраве.

Глюкомерите представляват устройства, които отчитат приблизителната концентрация на глюкоза в кръвта, но за да може тя да бъде отчетена, е необходима тест лента, върху която се поставя капка кръв. Благодарение на реакциите, които протичат в тест лентата, глюкомерът отчита стойността на съответния показател.

Глюкомери и тест ленти от ePharm

Ние, от ePharm, сме тук, за да ви предоставим разнообразие от медицинска техника, чиято цел е да ви улесни в грижата за вашето здраве. Нашата богата селекция се състои от глюкомери, убождащи устройства, игли за инсулинови писалки и всички допълнителни аксесоари. Техниката, която ви предлагаме, е изработена от различни водещи в сферата производители.

При нас можете да намерите глюкомери, които да са съобразени с вашите нужди - показателят, който искате да следите, големината на устройството и допълнителните функции, като аларма или автоматично включване и изключване. А ако искате да си спестите многократното обождане през деня, то може да си закупите сензор, който се поставя на вашето тяло и непрекъснато наблюдава количеството кръвна захар в организма.

Освен това ние предлагаме разнообразие от тест ленти, които можете да използвате когато и където поискате. Такива са нашите тест ленти за бременност и тези за урина, даващи информация за до 10 показателя. Ако сте страдали от грипен вирус и желаете да разберете дали във вашия организъм има изградени антитела, то при нас може да откриете бързи антигенни тестове.

Купи глюкомери и тест ленти на изгодни цени от ePharm

Наш приоритет е да сме ви верен партньор в грижата за вашето здраве, затова ви предлагаме глюкомери и тест ленти на изгодни цени. Нашите апарати за измерване на кръвна захар идват в комплект с всички необходими аксесоари. Освен това всеки от тях е придружен с гаранционна карта, чиято валидност зависи от производителя.

При нужда от допълнителни консумативи може да поръчате такива от нашата онлайн аптека. Освен глюкомери може да закупите различни тест ленти на изгодни цени, съобразени с българския пазар.

Глюкоза
 
Холестерол
 
Пикочна киселина
 
Кетони
 
Хемоглобин
 
Глюкомери
 
Тест ленти
 
Сензори
 
Аксесоари
 
Игли за писалки
 
Други тестове
 

Покажи от 1 до 24 от 126 поръчки

Филтри
 • Позиция
 • ИМЕ
 • ЦЕНА
 • Количество
Product Name
 1. Accu - Chek Instant + ПОДАРЪК
  Специална цена 28.80 лв. 38.60 лв.
 2. Accu - Chek ® Active
  от 18.80 лв.
 3. ADVENT LIFE Тест за алергични реакции (IgE)
  Специална цена 14.48 лв. 14.99 лв.
24
 • 24
 • 48
 • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg