Accu-Chek Softclix убождащо устройство

В наличност
54745
17.50 лв.
Комплекта включва
  • Убождащо устройство

Accu-Chek Softclix убождащо устройство

 

Лесно за употреба.
Убождащото устройство Accu-Chek Softclix е изключително удобно за работа и лесно може да бъде пренасяно при нужда. Друго практическо улеснение при работа с убождащото е функцията за изваждане на вече употребената ланцета, с помощта на изстрелващо устройство.

Практически безболезнено вземане на кръв.
Редовното извършване на кръвен тест при хората с диабет е необходимо за правилното провеждане на самоконтрола при диабета. Ние знаем, че върховете на вашите пръсти са изключително чувствителни, поради което вземането на кръв за тестване на глюкозата трябва да става толкова нежно, че при хората с диабет, дори и деца, тестването да не изисква нещо повече от едно усещане за нежно боцкане. Убождащото устройство Accu-Chek постига всичко това чрез комбиниране на следните предимства:

  • Персонализиран контрол. Благодарение на 11 степени за дълбочина на убождане, задавани чрез пръстена на Comfort Dial, вие настройвате дълбочината на убождане така, че тя да съответства на вашия тип кожа, при спазване на условието за получаване на необходимото количество кръв за теста.
  • Патентована Clixmotion технология. Clixmotion е базирана на принципа за двупосочно управление на иглата, което означава прецизен котрол на движението й в двете посоки напред и назад, без риск от вибрация или треперене. Този специален механизъм на движение е ключов за нежното и безболезнено убождане при теста.
  • Прецизност при производството и лазерното заточване на иглите. Специалният дизайн на ланцетите на Accu-Chek е резултат на научни разработки. Специалното подостряне на ланцетите и тяхната изгладена повърхност правят пробождането на кожата практически безболезнено и изключително нежно.

Съвет за предпазване: Убождащото устройство Accu-Chek Softclix е индивидуално и е предназначено за употреба само от един човек. То не трябва да се използва едновременно от различни хора, защото не притежава предпазни механизми за пренос на инфекции.

 


 

Как да направим убождане с Accu-Chek Softclix ?

Издърпайте капачето с цифрите.

Поставете Accu-Chek Softclix ланцета и въртейки махнете кръглата част на ланцетата.

Поставете обратно капака с цифрите.

Според дебелината на кожата Ви изберете дълбочината на убождането
за деца от 0,5 до 2
за жени от 2,5 до 5
за мъже от 4,5 до 5,5

Натиснете убождащото устройство, така че прозрачното прозорче в средата на убождащото се оцвети в жълто. По този начин Accu-Chek Softclix е готово за убождане

Допрете до пръста убождащото и натиснете жълтия бутон

Изхвърляне на използваната ланцета: Издърпайте капачето с цифрите Издърпайте тази част на убождащото, която се намира под белия бутон. Ланцетата автоматично ще излезе от убождащото устройство.

Свързани продукти
Още от Accu-Chek

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg