Каши

Бебешките млечни каши обикновено са предназначени за консумация от кърмачета в периода на отбиване от кърмене или от по-малките деца за постепенната им адаптация към храната на възрастните. Изборът на сигурна и подходяща каша обаче може да се окаже доста трудна задача.

Ето защо ePharm е тук, за да ви помогне с това, тъй като на сайта ни ще откриете голямо разнообразие от висококачествена каша за бебета!

☇ Прочети повече

Каша за бебета от ePharm

Ние, от ePharm, знаем колко важно е захранващата храната за бебета да бъде здравословна и с 100% доказано качество. Затова сме се постарали да подберем продукти, които не съдържат добавени аромати, консерванти и оцветители.

В състава на млечните каши за бебета, които предлагаме, влизат ценни хранителни вещества и витамини, които са необходими за пълноценното развитие на детето. Те се усвояват добре от бебешката храносмилателна система, като не я затормозяват излишно.

При нас ще откриете каши за бебета, подходящи за различните етапи от възрастта на детето. Те ще внесат разнообразие в бебешкото меню и ще започнат да запознават бебето с вкусове от богатото меню на възрастните.

Разгледайте нашия онлайн каталог, където ще откриете всички каши за бебета, които предлагаме. Уверяваме ви, че богатият избор ще ви помогне да изберете вкусовете каши, които търсите!

Купи каша за бебета на изгодни цени от ePharm

Поръчайте каша за бебета на изгодни цени от онлайн магазин ePharm, без да напускате уюта на вашия дом!

Доставяме в цялата страна в най-кратък срок. Ако възникне проблем с вашата поръчка, предлагаме опцията за връщане в 14 дневен срок!

Покажи от 1 до 24 от 48 поръчки

Филтри
  • ИМЕ
  • ЦЕНА
Product Name
24
  • 24
  • 48
  • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg