Тест ленти за глюкомери

Диабетът е сериозно заболяване, което изисква често следене на нивата на кръвната захар в кръвта. Освен в лабораторни условия при рутинни изследвания, диабетиците могат да следят нивата на глюкозата си и у дома.

☇ Прочети повече

Това е възможно благодарение на добре разработените апарати за измерване на кръвна захар, или казано накратко - глюкомерите. За да може захарта да бъде правилно отчетена обаче, е необходима тест лента, върху която се поставя капка кръв. Благодарение на реакциите, които протичат в тест лентата, глюкомерът отчита стойността на съответния показател.

В каталога не ePharm ще откриете разнообразие от тест ленти за глюкомери. Разгледайте го внимателно и изберете най-подходящите спрямо вашето собствено устройство за измерване.

Тест ленти от ePharm

ePharm е тук, за да улесни грижата за здравето ви, като ви предостави разнообразие от медицинска техника. Що се отнася до нашите лентички за глюкомери, ние, от ePharm, отново не правим изключение.

Те са интегрална част от процеса по измерване на кръвна захар и той няма как да се извърши без тях. За да бъде измерването максимално точно и близо до реалността, е необходимо да не правите компромис с произхода и качеството на вашите ленти за глюкомери.

За целта ePharm ви е подготвил каталог с разнообразни тест ленти, от които можете да избирате. Важно е изборът ви да бъде винаги съобразен с марката производител на глюкомера, който използвате.

Не използвайте тест ленти, предназначени за други марки глюкомери, защото вашето устройство няма да ги разчете, а дори да успее, вероятността от неточни и неправилни измервания е изключително висока. При нас ще откриете разнообразие от ленти за глюкомери, които са изработени от съответните производители, за да се гарантира максимална точност и съвместимост.

Освен според марката производител, тест лентите могат да се разделят и според функцията си. Някои глюкомери предлагат допълнителни екстри, като измерване на холестерол, хемоглобин, кетол и нивото на пикочна киселина в кръвта. За всеки един от тези видове измервания обаче, са необходими специално разработени за целта тест лентички.

Купи тест ленти на изгодни цени от ePharm

ePharm се е погрижил да ви предоставя бърз и лесен достъп до тест ленти за глюкомери. Но не само! Освен всичко останало всички тест ленти, които ще откриете в каталога ни, са на изгодни и достъпни цени, за да може всеки един от вас да си ги набави и да се грижи за здравето си. Някои модели дори вървят в комплект с друг необходим аксесоар - ланцети.

Следете здравето си, като изберете тест ленти за глюкомери от ePharm!

Abbot
 
Accu-Chek
 
Ascensia
 
SD CodeFree
 
Wellion
 

Покажи от 1 до 24 от 35 поръчки

Филтри
 • ИМЕ
 • ЦЕНА
Product Name
 1. Contour Plus тест ленти + Ланцети
  Специална цена 79.90 лв. 88.90 лв.
 2. KetoSens тест ленти
  Специална цена 23.76 лв. 29.70 лв.
 3. Optium FreeStyle тест ленти + ланцети
  Специална цена 31.32 лв. 36.85 лв.
24
 • 24
 • 48
 • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg