Медицински изделия

Медицинските изделия се използват за лечение на пациенти, диагностика, самолечение, хирургични операции и други. Те са средство, което постига своя ефект основно физически, за разлика от лекарствата, чието действие е най-вече химическо.

☇ Прочети повече

Те могат да включват продукти за справяне с ортопедични проблеми, предпазни средства, като маски и дезинфектанти, превързочни материали за лекуване на рани, диагностични продукти и такива за изпълнение на ежедневните хигиенни грижи.

Ние, от ePharm, ви предлагаме медицински изделия от всеки един вид. Не се колебайте, а разгледайте нашия сайт. Там ще откриете необходимите продукти, като всеки един от тях е с гарантирано качество, защото работим само с доказани производители в сферата!

Медицински изделия от ePharm

Грижата за здравето е една от най-важните, които човек трябва да полага. В ePharm ще откриете продукти, които освен че са подходящи за професионално използване от медицински лица, са и напълно достъпни за използване у дома.

Продукти като отоскопи и медицински фенерчета са само част от нещата, които ще откриете при нас. Предлагаме ви и диагностични медицински изделия от най-надеждните производители на пазара, като превързочни материали, бинт, пластири за изгаряния, обикновен лейкопласт и превръзки за рани.

А ако се нуждаете от ортопедични медицински изделия, ние имаме голямо разнообразие от ортопедични продукти на доказали се марки като Dr. Frei Pro, MED TEXTIL, Kindmax и още много други.

При нас ще откриете и продукти като медицински маски за лице, дезинфектанти, медицински ръкавици, предпазно облекло и дори бактерицидни лампи. Предлагаме ви също и медицински изделия за справяне с хигиенните нужди, които също може да са голямо предизвикателство в ежедневието на човек, който страда от различни заболявания. Медицинските изделия, които ви предлагаме, са направени от 100% качествени материали.

Купи медицински изделия на изгодни цени от ePharm

Ние, от ePharm, сме се погрижили да ви предложим висококачествени медицински изделия на изгодни за вас цени. Поръчката на необходимите продукти е само на един клик разстояние.

В нашия онлайн магазин ще откриете категория “Медицински изделия”, в която са събрани и разделени на подкатегории всички продукти, от които бихте могли да имате нужда. Освен качество и изгодни цени, ние ви гарантираме и експресна доставка!

Превързочни
 
Диагностични
 
Ортопедични
 

Покажи от 1 до 24 от 163 поръчки

Филтри
  • Позиция
  • ИМЕ
  • ЦЕНА
  • Количество
Product Name
  1. COTTON SOFT памук
    от 0.90 лв.
24
  • 24
  • 48
  • 96
на страница

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2023 epharm.bg