Шампоани

Шампоанът е измивно средство под формата на течност, чиято функция е да остави почистени косата и скалпа от излишно натрупания естествен себум и мръсотията от околната среда, в която живеем. Освен чисти е важно те да са и в добър здравословен вид, затова е от значение каква козметика се използва върху тях.

В борбата с различни нарушения в здравословното състояние на косата и скалпа, точният шампоан е една от най-важните стъпки, които е нужно да се предприемат за решение на проблема. Затова вярваме, че онлайн магазинът на ePharm е достатъчно богат по отношение на избор, за да откриете точно това, което търсите.

☇ Прочети повече

Шампоан от ePharm

В ePharm ще намерите голямо разнообразие от шампоани на доказани производители. Също така може да избирате от най-подходящите за вашите нужди формули в широката гама продукти. Във внимателно подбраната ни селекция шампоани са съчетани силата на природата и напредъка на дерматологията и козметологията от световно известни френски, италиански, български и други брандове.

Измежду богатия подбор на шампоани, в ePharm ще откриете такива, които се борят с косопада и пърхота; които подхранват кожата на главата и косата; шампоани, подходящи за всекидневна употреба, без да изтощават и дехидратират; шампоани за мазна коса; подхранващи и уплътняващи косата; шампоани, обогатени с екстракти от естествени източници, като коприва, чесън, с етерични масла и др.

А ако боядисвате косата си, или имате чувствителен скалп, също ще намерите подходящи предложения от нас. Сухи шампоани, пригодени специално за хора със забързано ежедневие, също не липсват от изобилието козметични продукти, които ePharm ви предлага!

Купете шампоан на изгодни цени от ePharm

Освен с големия асортимент висококачествени дерматологично изпитани шампоани, можем да гарантираме и разумни и изгодни цени, на които ще получите избраните от вас продукти. Може да разчитате на специалистите от ePharm за професионална консултация, ако не сте напълно сигурни кой шампоан би бил най-подходящ за вашите коса и кожа на главата.

За всяка ваша поръчка над 70 лева ви подаряваме доставката – комплимент за гласуваното доверие и заради това, че избирате ePharm за ваш сигурен партньор в онлайн пазаруването на продукти и козметика от онлайн аптека. Поръчката е бърза – ще ни отнеме до 48 часа да я подготвим и изпратим към вас. Не се колебайте, направете вашия избор, като разгледате нашите предложения за шампоани и други продукти.

Покажи от 1 до 24 от 166 поръчки

Филтри
  • ИМЕ
  • ЦЕНА
Product Name
24
  • 24
  • 48
  • 96
на страница

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2023 epharm.bg