Витамини и минерали за възрастни

Витамините и минералите имат жизненоважни функции за човешкия организъм. Те участват в обмяната на веществата и помагат за правилното функциониране на различните системи в организма. Освен чрез храната, витамините могат да се набавят и под формата на хранителни добавки.

Съществуват различни видове хранителни добавки, в зависимост от вашите нужди, такива за стимулиране растежа на косата, укрепване на ноктите, поддържане на кожата сияйна и здрава, витамини, възстановяващи енергията, за покачване на мускулна маса, за предпазване на клетките от оксидативен стрес и още.

Освен за децата, витамините и минералите са от значителна важно за по-доброто здравословно състояние и на възрастните представители. В каталога на ePharm ще откриете богата селекция от витамини и минерали за възрастни, с които да подсилите вашия имунитет. Разгледайте нашата селекция от висококачествени продукти на доказали се производители и изберете най-подходящите хранителни добавки за вас!

☇ Прочети повече

Витамини и минерали за възрастни от ePharm

Нашите витамини и минерали за възрастни съдържат всички основни витаминни групи, задоволяващи ежедневните нужди на организма. Безкомпромисни сме, щом става въпрос за здравето на нашите клиенти и затова работим само с водещи производители с дългогодишен опит в сферата. Сред тях са Actavis, AD Medicine, Biofarm, Dr. Green, Nature’s Way и още много други познати на пазара имена. Всички продукти, които предлагаме, са натурални и високоефективни, без съдържание на ГМО, изкуствени оцветители, аромати, консерванти, а част от тях са подходящи и за вегетарианци.

Не всички витамини и минерали за възрастни имат еднаква формула. Мултивитамините за жени предлагат много различен избор на хранителни вещества от мултивитамините за мъже, тъй като телата ни се нуждаят от различни витамини и минерали, за да изпълняват различни функции на развитие. В ePharm ще откриете витамини и минерали за възрастни, подходящи за здравето както на мъжете, така и на жените.

Купи витамини и минерали за възрастни на изгодни цени от ePharm

Ние, от ePharm, предлагаме висококачествени витамини и минерали за възрастни на достъпна цена. Благодарение на онлайн магазина и улеснението, което той ви предлага, няма да се налага да се редите на опашки в аптеките. Само с няколко клика може да се сдобиете с необходимите витамини и минерали за възрастни. Доставяме в цялата страна и за ваше още по-голямо улеснение при пазаруване онлайн, ви предлагаме няколко начина на плащане, сред които да изберете най-удобния за вас!

Покажи от 1 до 24 от 1803 поръчки

Филтри
 • ИМЕ
 • ЦЕНА
Product Name
 1. 7-Day ReduceXS™ (7-дневна детокс програма) Natural Factors
  Специална цена 201.88 лв. 237.50 лв.
 2. A-AKG пудра Ostrovit
  от 33.43 лв.
 3. ACM VITIX таблетки
  Специална цена 32.96 лв. 39.67 лв.
24
 • 24
 • 48
 • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg