Витамини и минерали за възрастни

Витамините и минералите имат жизненоважни функции за човешкия организъм. Те участват в обмяната на веществата и помагат за правилното функциониране на различните системи в организма. Освен чрез храната, витамините могат да се набавят и под формата на хранителни добавки.

Съществуват различни видове хранителни добавки, в зависимост от вашите нужди, такива за стимулиране растежа на косата, укрепване на ноктите, поддържане на кожата сияйна и здрава, витамини, възстановяващи енергията, за покачване на мускулна маса, за предпазване на клетките от оксидативен стрес и още.

Освен за децата, витамините и минералите са от значителна важно за по-доброто здравословно състояние и на възрастните представители. В каталога на ePharm ще откриете богата селекция от витамини и минерали за възрастни, с които да подсилите вашия имунитет. Разгледайте нашата селекция от висококачествени продукти на доказали се производители и изберете най-подходящите хранителни добавки за вас!

☇ Прочети повече

Витамини и минерали за възрастни от ePharm

Нашите витамини и минерали за възрастни съдържат всички основни витаминни групи, задоволяващи ежедневните нужди на организма. Безкомпромисни сме, щом става въпрос за здравето на нашите клиенти и затова работим само с водещи производители с дългогодишен опит в сферата. Сред тях са Actavis, AD Medicine, Biofarm, Dr. Green, Nature’s Way и още много други познати на пазара имена. Всички продукти, които предлагаме, са натурални и високоефективни, без съдържание на ГМО, изкуствени оцветители, аромати, консерванти, а част от тях са подходящи и за вегетарианци.

Не всички витамини и минерали за възрастни имат еднаква формула. Мултивитамините за жени предлагат много различен избор на хранителни вещества от мултивитамините за мъже, тъй като телата ни се нуждаят от различни витамини и минерали, за да изпълняват различни функции на развитие. В ePharm ще откриете витамини и минерали за възрастни, подходящи за здравето както на мъжете, така и на жените.

Купи витамини и минерали за възрастни на изгодни цени от ePharm

Ние, от ePharm, предлагаме висококачествени витамини и минерали за възрастни на достъпна цена. Благодарение на онлайн магазина и улеснението, което той ви предлага, няма да се налага да се редите на опашки в аптеките. Само с няколко клика може да се сдобиете с необходимите витамини и минерали за възрастни. Доставяме в цялата страна и за ваше още по-голямо улеснение при пазаруване онлайн, ви предлагаме няколко начина на плащане, сред които да изберете най-удобния за вас!

Покажи от 1 до 24 от 994 поръчки

Филтри
 • Позиция
 • ИМЕ
 • ЦЕНА
 • Количество
Product Name
 1. A-AKG пудра Ostrovit
  от 28.75 лв. 35.94 лв.
 2. ACAI BERRY COMPLEX капсули Nutra Best
  Специална цена 19.96 лв. 31.08 лв.
 3. ACETYL L-CARNITINE таблетки Nutra Best
  Специална цена 21.46 лв. 28.70 лв.
 4. ADVANCED MUSHROOM SUPERBLEND капсули NutraVita
  Специална цена 49.96 лв. 59.95 лв.
 5. ALA 600 mg таблетки Ostrovit
  Специална цена 32.76 лв. 40.96 лв.
 6. AOL капсули OstroVit
  Специална цена 23.95 лв. 29.94 лв.
 7. AOL пудра Ostrovit
  Специална цена 22.36 лв. 27.95 лв.
 8. APPLE CIDER VINEGAR капсули Nutravita
  Специална цена 39.95 лв. 52.96 лв.
 9. AQUA KICK Vitamin C саше OstroVit
  от 0.76 лв. 0.95 лв.
24
 • 24
 • 48
 • 96
на страница

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2022 epharm.bg

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2022 epharm.bg