Слънцезащитни комплекти

Защитата от вредните лъчи на слънцето е изключително важна, особено през летния сезон, когато прекарваме много повече време навън. Слънцето крие опасности и в планината, което е също предпочитано място за отдих. Затова защитата от лъчите му е необходима дори там.

Ето защо е от значение на какъв комплект от продукти за слънцезащита ще се спрете. Освен с висок фактор на защита, е необходимо козметиката, която избирате, да е с правилната формула, за да поддържа добрия и здрав вид на кожата на лицето и тялото през цялото време, без да предизвиква проблеми. А това може да бъде постигнато само с употребата на слънцезащитни комплекти, включващи продукти, които са разработени с най-точните и подходящи химични формули, грижещи се за кожата ви, както по време на излагане на слънце, така и след това.

☇ Прочети повече

Слънцезащитни комплекти от ePharm

Ние, от ePharm, сме подбрали за вас най-качествените комплекти за цялостна слънцезащитна грижа – по време на плажните моменти или дълги планински преходи, когато имате нужда от висока степен на защита, и за след продължително излагане на слънце, за да може кожата да възстанови напълно изгубената си хидратация.

Слънцезащитните комплекти, които ще намерите при нас, са създадени от пионерите в областта на дерматологичната козметика и соларна защита едновременно – френските лаборатории на Avene и на Bioderma. Може да избирате от няколко вида – детски слънцезащитни комплекти с 2 степени на защита; такъв, който защитава цялото семейство; специално създадена програма за дълготраен тен; комплект за оптимална грижа по време и след излагане на слънце за лице и други.

Купете слънцезащитни комплекти на изгодни цени от ePharm

Нашите предложения за слънцезащитни комплекти са на разумни и достъпни цени, тъй като знаем, че освен качеството, цената също е от значение при избора ви откъде да пазарувате. Постарали сме се да удовлетворим и тези ваши нужди. Затова и всяка ваша поръчка над 70 лева е с безплатна доставка, защото избирате ePharm като надеждно и сигурно място за онлайн пазаруване на продукти и козметика от виртуална аптека.

От началото на вашата поръчка до нейното изготвяне и доставяне до избрания от вас адрес ще минат най-много 48 часа. Това ви спестява продължителното чакане по опашки във физическа аптека. Не се колебайте и разгледайте нашата селекция от слънцезащитни комплекти.

6 продукта

Филтри
  • ИМЕ
  • ЦЕНА
Product Name
24
  • 24
  • 48
  • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg