Кости и стави

За вътрешно приложение
 
За външно приложение
 

Ставите и костите представляват важна част от воденето на активен и пълноценен начин на живот. Те позволяват извършване на всекидневни дейности, участие в спорт и физическа активност, и като цяло изживяване на радостта от движението.

☇ Прочети повече

С времето обаче, под влиянието на натоварванията, годините и други фактори, може да се появи болка, а движенията да бъдат затруднени. Специализираните хранителни добавки за стави и кости, могат да помогнат за укрепване на структурата им и поддържане на тяхната функция. Често в тези добавки ще откриете колаген, калций, магнезий, мастни киселини и други. Колагенът е ключов за поддържането на гъвкавостта на ставите. Той участва в заздравяването след наранявания, предпазва от износване и предоставя необходимата еластичност. Неслучайно, хранителните добавки за стави с колаген често са препоръчвани като превенция срещу проблеми с опорно-двигателния апарат. За предотвратяването на по-сериозни проблеми и заболявания, свързани с костите и ставите е важно спазването на балансирана диета, осигуряваща необходимите калций, магнезий, омега-3 мастни киселини и колаген. Специализираните хранителни добавки за стави и кости могат да подкрепят усилията ви в тази насока. Препоръчително е приемът да става след консултация със специалист, който да съобрази тип добавки и дозата според вашите специфични нужди.

Какви хранителни добавки за стави и кости ще откриете в ePharm?

В онлайн аптека ePharm ще намерите разнообразие от хранителни добавки за стави и продукти за външно приложение, които да ви помогнат да поддържате здравето на опорно-двигателната система. Хранителните добавки за стави и хрущяли като МСМ ФОРМУЛА ЗА СТАВИ капсули от Natural Factors спомагат за облекчаване на болките в ставите и нормалното състояние на хрущялите. Възстановяването на възпалените сухожилия също може да бъде подпомогнато с хранителни добавки. За ставите и сухожилията е изключително важно наличието на колаген в организма. Допълнителният прием под формата на хранителни добавки може да подсигури нужните нива. При нас ще откриете огромно разнообразие от хранителни добавки за стави с колаген в различна форма - пудра, сашета, сироп, таблетки, от които да изберете най-удобните за вас. Течният рибен колаген Deluxe на Swedish Collagen например, е лесен за прием и осигурява максимална скорост на усвояване. Болките в ставите, причинени от дегенеративни заболявания също могат да бъдат благоприятно повлияни от хранителни добавки. Гонартроза, артрит, остеопороза са сред най-честите причини за дискомфорт и ограничаване на активните движения. Добавките с колаген в комбинация с продукти за стави за външно приложение, могат да доведат до облекчение при тези състояния.

Купете хранителни добавки за кости и стави на достъпни цени от ePharm

В ePharm разбираме важността на грижата за здравето на опорно-двигателната система. Затова ви предлагаме висококачествени хранителни добавки за кости и стави на достъпни цени и от доказани производители. Съчетавайки широка гама от продукти, специално подбрани заради своите ползи, сме уверени, че ще намерите подходящата хранителна добавка, която отговаря на вашите индивидуални нужди. Освен това, ние ви предоставяме удобството да поръчате хранителни добавки за кости и стави от уюта на вашия дом. Независимо какви продукти изберете от нашия сайт, бъдете сигурни, че съотношението “цена-качество” е напълно гарантирано. За поръчки над 49 лв доставката е безплатна, като поръчката ви ще бъде при вас в рамките на два работни дни.

Покажи от 1 до 24 от 639 поръчки

Филтри
  • Позиция
  • ИМЕ
  • ЦЕНА
  • Количество
Product Name
  1. ALLGA SAN AKUT DOLOR гел Dr. Theisss
    Специална цена 16.58 лв. 18.84 лв.
  2. BIG FRIENDS ТЕЧЕН ВИТАМИН D3 ЗА ДЕЦА 400 IU Natural Factors
    Специална цена 16.70 лв. 19.66 лв.
  3. BONE BROTH пудра DENSE
    Специална цена 87.40 лв. 97.10 лв.
24
  • 24
  • 48
  • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg