Витамини и минерали за диабетици

Диабетът е болест на организма, в която нивото на кръвната захар е повишено вследствие на отслабена реакция на клетките към инсулина или на недостатъчното му производство в тялото. Оставен без медицинско третиране, диабетът може да причини множество усложнения и медицински състояния, които влошават значително качеството на живот.

Ето защо е необходимо да поддържаме нивата на кръвната захар в норма. А когато страдате от диабет, витамините и минералите са един бърз и удобен начин за регулирането им. Затова специално за всички диабетици в ePharm сме подбрали най-добрата селекция от витамини и минерали, подходящи за тях.

☇ Прочети повече

Витамини и минерали за диабетици от ePharm

В онлайн магазина на ePharm ще откриете голямо разнообразие от витамини и минерали, подходящи за диабетици. Нашите продукти са висококачествени и голяма част от тях са с натурален произход. При нас може да намерите витамини и минерали за диабетици с марките Nutra Best, Himalaya,EcoPharm, NOWFoods, Doppelherz, VITAGOLD и др.

Купи витамини и минерали за диабетици на изгодни цени от ePharm

Освен че сме подбрали голямо разнообразие на качествени продукти, ние, от ePharm, сме се постарали да ви предложим най-изгодните цени, за да може с всяка покупка да пестите с нас.

Затова, ако напазарувате продукти на стойност над 70 лв, ви подаряваме доставката. Така не губите излишно време във висене по опашки в традиционната аптека. Доверете ни се и пазарувайте от ePharm сега!

Покажи от 1 до 24 от 60 поръчки

Филтри
 • Позиция
 • ИМЕ
 • ЦЕНА
 • Количество
Product Name
 1. ИЗЧЕРПАН
 2. DIAPRESS Magnalabs
  15.90 лв.
 3. Diben drink
  от 4.09 лв.
 4. ECODIAB
  24.95 лв.
 5. EGCg Now Foods
  31.50 лв.