Залъгалки

Бебетата са родени с рефлекс за смучене. Някои от тях предпочитат да смучат палците си, други — биберони. Залъгалките са често предпочитан избор от много родители заради предимствата си. Те успокояват новороденото, когато плаче, поддържат се лесно и бързо могат да бъдат сменени с нови.

☇ Прочети повече

За да са максимално ефективни и безопасни, те трябва да се почистват редовно. Стерилизирането на биберона е силно препоръчително всеки път след употреба и преди първото му използване. То става чрез измиване на бебешката залъгалка с гореща вода и сапун. Имайте предвид, че е нужно да изчакате няколко минути, за да изстине, преди да я дадете на детето. Не на последно място, преди да я сложите в устата на бебето, е необходимо да проверите дали тя не е повредена. Ако случаят е такъв, е по-добре да я хвърлите и да купите нова. Имайте предвид, че постоянната употреба на биберон не е полезна за мъника ви, и не замества другите начини, с които да го успокоите — прегръдка, люлеене, пеене на приспивна песен и др. Преди да дадете залъгалката на бебето, проверете дали то не е уморено или гладно. В такива случаи е по-добре да задоволите нуждите му, а не да разчитате на биберона да го залъже или приспи. Друг важен съвет е да не приучавате детето си да свиква със залъгалката, като я мажете с мед или друг подсладител. Така само ще му навредите и влошите състоянието на зъбките му. При употреба не връзвайте залъгалката около врата на детето, защото това може да доведе до задушаване. Не е препоръчително и да оставяте отрочето си да спи през нощта с биберон в уста поради опасност от задавяне с него. Не на последно място е необходимо да се спомене и фактът, че залъгалката трябва да се сменя на всеки два месеца.

Какви залъгалки ще откриете в ePharm?

В онлайн аптека ePharm ще намерите разнообразие от залъгалки за бебета. Биберонът Wee Baby с формата на пеперуда подпомага естественото развитие на бебето и растежа на неговите зъби. Освен това му позволява да диша комфортно. Материалът на изработка, естествен безопасен силикон без вкус и мирис, е произведен по стандартите на FDA. Той е лесен за поддръжка и удобен за употреба. От същата марка можете да изберете и Wee Baby Prime. Залъгалката облекчава чувствителните и сърбящи венци и подпомага развитието на тъканите на детето и двигателните му мускули.

Купете бебешки залъгалки на изгодни цени от ePharm

Ние, от ePharm, сме се постарали да ви предложим качествени залъгалки за новородени на достъпни за българския пазар цени. Не забравяйте, че за поръчка от нашата онлайн аптека не се налага да напускате комфорта на собствения си дом. По този начин ще си набавите нужните лекарства от уюта на жилището си, без да рискувате здравето си или това на близките си. Независимо какви продукти ще изберете от нашия сайт, бъдете сигурни, че съотношението “цена-качество” е напълно гарантирано. За поръчки над 49 лв доставката е безплатна, като поръчката ви ще бъде при вас в рамките на два работни дни.

Покажи от 1 до 24 от 53 поръчки

Филтри
  • ИМЕ
  • ЦЕНА
Product Name
24
  • 24
  • 48
  • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg