Компресорни инхалатори (небулизатори)

Небулизаторите превръщат лекарствата от течност в аерозолни частици, които се прилагат директно върху дихателните пътища. Благодарение на тези малки частици в тях, лекарството достига до най-отдалечените части на дихателната система, като това допълнително спомага за бързото и успешно лечение на заболяването. Компресорните инхалатори са по-тихи, като при инхалирането на лекарството издават съвсем лек звук. Подходящи са за използване както в професионална клинична среда, така и в домашни условия.

☇ Прочети повече

Компресорни инхалатори /небулизатори/ от ePharm

ePharm ви предлага компресорни инхалатори (небулизатори), които могат да са ви пръв помощник в лечението на астма или други заболявания на дихателните пътища. Ние ще ви съдействаме в това да се сдобиете с най-подходящия компресорен инхалатор за вас.

В нашия онлайн магазин ще намерите компресорни инхалатори подходящи за бебета, деца и възрастни. При нас ще откриете небулизатори както с обикновен, така и с интересен приятелски дизайн, създаден специално за деца. Благодарение на него, лечението може да се превърне в лесна и приятна игра за малчуганите, без да изпитвате затруднения в убеждаването им да прекъснат игрите за известно време. Небулизаторите, които предлагаме, са подходящи за употреба с широк спектър от лекарства, които са предназначени за инхалаторна терапия.

Ние работим само с доказали се марки в областта, което ви гарантира, че нашите компресорни инхалатори са създадени изцяло от надеждни материали, които ги правят подходящи за честа употреба, без значение дали в болнична, или в домашна среда. Изключително лесни за сглобяване и употреба, те разполагат и с вградена термална безопасност, която гарантира продължителна работа без прегряване.

Купи компресорни инхалатори /небулизатори/ на изгодни цени от ePharm

Ние, от ePharm, ви предлагаме бърз и лесен начин за поръчка на компресорни инхалатори (небулизатори) и то на напълно изгодни цени. Нашите апарати ще пристигнат при вас в комплект с всички аксесоари, които са необходими за вашата инхалаторна терапия. Ако страдате от респираторно заболяване, или имате астма и си търсите инхалатор с най-високо качество, то ePharm гарантирано е правилното място, на което ще откриете качествени небулизатори, с които да се лекувате, и то в уюта на вашия дом.

Доставките ни са бързи, до цялата страна, а освен това продуктите ще пристигнат в удобен за вас офис или удобен за вас адрес. Доверете ни се, а ние ще ви предоставим компресорни инхалатори (небулизатори) на достъпни цени, с гарантиран произход и качество!

B. Well
 
Dr. Frei
 
Microlife
 
OMRON
 
PIC Solution
 

Покажи от 1 до 24 от 34 поръчки

Филтри
 • ИМЕ
 • ЦЕНА
Product Name
 1. B.Well MED-120 компресорен инхалатор
  Специална цена 84.83 лв. 99.80 лв.
 2. Dr. Frei Turbo Base компресорен инхалатор
  Специална цена 56.80 лв. 63.11 лв.
 3. GAMMA Effect New
  90.24 лв.
 4. GAMMA Nemo
  110.40 лв.
 5. Omron DUOBABY компресорен инхалатор
  Специална цена 141.36 лв. 148.80 лв.
24
 • 24
 • 48
 • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg