Компресорни инхалатори (небулизатори)

Небулизаторите превръщат лекарствата от течност в аерозолни частици, които се прилагат директно върху дихателните пътища. Благодарение на тези малки частици в тях, лекарството достига до най-отдалечените части на дихателната система, като това допълнително спомага за бързото и успешно лечение на заболяването. Компресорните инхалатори са по-тихи, като при инхалирането на лекарството издават съвсем лек звук. Подходящи са за използване както в професионална клинична среда, така и в домашни условия.

☇ Прочети повече

Компресорни инхалатори /небулизатори/ от ePharm

ePharm ви предлага компресорни инхалатори (небулизатори), които могат да са ви пръв помощник в лечението на астма или други заболявания на дихателните пътища. Ние ще ви съдействаме в това да се сдобиете с най-подходящия компресорен инхалатор за вас.

В нашия онлайн магазин ще намерите компресорни инхалатори подходящи за бебета, деца и възрастни. При нас ще откриете небулизатори както с обикновен, така и с интересен приятелски дизайн, създаден специално за деца. Благодарение на него, лечението може да се превърне в лесна и приятна игра за малчуганите, без да изпитвате затруднения в убеждаването им да прекъснат игрите за известно време. Небулизаторите, които предлагаме, са подходящи за употреба с широк спектър от лекарства, които са предназначени за инхалаторна терапия.

Ние работим само с доказали се марки в областта, което ви гарантира, че нашите компресорни инхалатори са създадени изцяло от надеждни материали, които ги правят подходящи за честа употреба, без значение дали в болнична, или в домашна среда. Изключително лесни за сглобяване и употреба, те разполагат и с вградена термална безопасност, която гарантира продължителна работа без прегряване.

Купи компресорни инхалатори /небулизатори/ на изгодни цени от ePharm

Ние, от ePharm, ви предлагаме бърз и лесен начин за поръчка на компресорни инхалатори (небулизатори) и то на напълно изгодни цени. Нашите апарати ще пристигнат при вас в комплект с всички аксесоари, които са необходими за вашата инхалаторна терапия. Ако страдате от респираторно заболяване, или имате астма и си търсите инхалатор с най-високо качество, то ePharm гарантирано е правилното място, на което ще откриете качествени небулизатори, с които да се лекувате, и то в уюта на вашия дом.

Доставките ни са бързи, до цялата страна, а освен това продуктите ще пристигнат в удобен за вас офис или удобен за вас адрес. Доверете ни се, а ние ще ви предоставим компресорни инхалатори (небулизатори) на достъпни цени, с гарантиран произход и качество!

B. Well
 
Dr. Frei
 
Microlife
 
OMRON
 
PIC Solution
 

Покажи от 1 до 24 от 32 поръчки

Филтри
 • ИМЕ
 • ЦЕНА
Product Name
 1. GAMMA Effect New
  90.24 лв.
 2. GAMMA Nemo
  110.40 лв.
24
 • 24
 • 48
 • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2023 epharm.bg