Инхалатори (Небулизатори)

Небулизатори, познати още като инхалатори, са устройства, които превръщат лекарството в аерозол, който пациентите вдишват. Те се използват за влажна инхалация от хора, страдащи от респираторни заболявания. Небулизаторите са много ефективни в доставянето на лекарството до белите дробове на страдащи от астма, поради което често са наричани инхалатори за астма.

☇ Прочети повече

Компресорните са най-широко използвани, но ултразвуковите небулизатори също стават популярни поради тяхната преносимост. Инхалаторите за деца и бебета за домашна употреба обикновено са настолни, докатопреносимите небулизатори работят на батерии и могат да се използва навсякъде.

Инхалатори (Небулизатори) от ePharm

Нашите инхалатори (небулизатори) за домашна употреба могат да ви помогнат при лечението на астма или друго респираторно заболяване. Тук, в ePharm, ние ще ви съдействаме да намерите подходящия за вас, който да ви помогне да овладеете симптомите си. В нашия сайт ще откриете както компресорни, така и ултразвукови апарати за инхалация. Те са подходящи за употреба с широк спектър от лекарства, предназначени за инхалаторна терапия.

В ePharm ще намерите инхалатори (небулизатори) за възрастни, деца и бебета. Нашите инхалатори за деца предлагат и анимационен дизайн за улеснение на малчуганите, за да бъде ефективна инхалаторната терапия. Освен настолни небулизатори (инхалатори) за домашна употреба, разполагаме и с такива на батерии, които можете да използвате навсякъде и по всяко време.

Апаратите за инхалация, които предлагаме, са проектирани и произведени от водещи производители, като гарантирано са спазени всички стандарти за производство на медицинска техника. Освен това те са изключително лесни за сглобяване и употреба, следвайки инструкциите в ръководството за потребителя.

Купи инхалатори (небулизатори) на изгодни цени от ePharm

Онлайн магазинът на ePharm ви предлага лесен и бърз начин да закупите различни инхалатори (небулизатори) на достъпна цена. Нашите апарати пристигат при вас в комплект с всички необходими аксесоари за инхалаторна терапия. Освен това ние поддържаме асортимент от нужните консумативи за инхалатори (небулизатори).
Ако имате астма, или страдате от респираторно заболяване и вашият лекар ви е препоръчал инхалаторна терапия, може да изберете от нашите апарати за инхалация, който да използвате в уюта на вашия дом.

Доставяме в цялата страна и разполагаме с множество възможности за плащане за ваше улеснение, когато пазарувате онлайн. Ние ви предоставяме инхалатори (небулизатори) на изгодни цени, с гаранция за произход и качество на продукта.

КАТЕГОРИИ
КОМПРЕСОРНИ
 
УЛТРАЗВУКОВИ
 
АКСЕСОАРИ
 
CPAP/BiPAP
 
ДРУГИ
 
КУПИ ИЗГОДНО
 1. Omron Nami Cat
  Специална цена 116.20 лв. 129.00 лв.
 2. PHILIPS InnoSpire Elegance
  Специална цена 119.80 лв. 129.80 лв.
 3. Omron C102 Total
  Специална цена 116.20 лв. 119.90 лв.
 4. PHILIPS Sami the Seal
  Специална цена 119.80 лв. 129.80 лв.
 5. PHILIPS InnoSpire Essence
  Специална цена 89.00 лв. 99.00 лв.

КОНСУМАТИВИ

за твоя инхалатор

МАСКИ
 
РАЗПРАШИТЕЛИ
 
ФИЛТРИ
 
ВЪЗДУХОПРОВОДИ
 
НАКРАЙНИЦИ
 
СЕТОВЕ
 

НУЖДАЕТЕ СЕ ОТ ПОМОЩ?

Свържете се с нас
0882 444 666
 

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до
48 часа
 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

при поръчка
над 70,00 лв.
 

ОНЛАЙН АПТЕКА

част от
Аптеки Ванчева
 

ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2021 epharm.bg

ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет