Инхалатори

Инхалатори (Небулизатори)

Небулизатори, познати още като инхалатори, са устройства, които превръщат лекарството в аерозол, който пациентите вдишват. Те се използват за влажна инхалация от хора, страдащи от респираторни заболявания. Небулизаторите са много ефективни в доставянето на лекарството до белите дробове на страдащи от астма, поради което често са наричани инхалатори за астма.

☇ Прочети повече

Компресорните са най-широко използвани, но ултразвуковите небулизатори също стават популярни поради тяхната преносимост. Инхалаторите за деца и бебета за домашна употреба обикновено са настолни, докатопреносимите небулизатори работят на батерии и могат да се използва навсякъде.

Инхалатори (Небулизатори) от ePharm

Нашите инхалатори (небулизатори) за домашна употреба могат да ви помогнат при лечението на астма или друго респираторно заболяване. Тук, в ePharm, ние ще ви съдействаме да намерите подходящия за вас, който да ви помогне да овладеете симптомите си. В нашия сайт ще откриете както компресорни, така и ултразвукови апарати за инхалация. Те са подходящи за употреба с широк спектър от лекарства, предназначени за инхалаторна терапия.

В ePharm ще намерите инхалатори (небулизатори) за възрастни, деца и бебета. Нашите инхалатори за деца предлагат и анимационен дизайн за улеснение на малчуганите, за да бъде ефективна инхалаторната терапия. Освен настолни небулизатори (инхалатори) за домашна употреба, разполагаме и с такива на батерии, които можете да използвате навсякъде и по всяко време.

Апаратите за инхалация, които предлагаме, са проектирани и произведени от водещи производители, като гарантирано са спазени всички стандарти за производство на медицинска техника. Освен това те са изключително лесни за сглобяване и употреба, следвайки инструкциите в ръководството за потребителя.

Купи инхалатори (небулизатори) на изгодни цени от ePharm

Онлайн магазинът на ePharm ви предлага лесен и бърз начин да закупите различни инхалатори (небулизатори) на достъпна цена. Нашите апарати пристигат при вас в комплект с всички необходими аксесоари за инхалаторна терапия. Освен това ние поддържаме асортимент от нужните консумативи за инхалатори (небулизатори).
Ако имате астма, или страдате от респираторно заболяване и вашият лекар ви е препоръчал инхалаторна терапия, може да изберете от нашите апарати за инхалация, който да използвате в уюта на вашия дом.

Доставяме в цялата страна и разполагаме с множество възможности за плащане за ваше улеснение, когато пазарувате онлайн. Ние ви предоставяме инхалатори (небулизатори) на изгодни цени, с гаранция за произход и качество на продукта.

B. Well
 
Dr. Frei
 
Microlife
 
OMRON
 
PIC Solution
 
Маски
 
Разпрашители
 
Филтри
 
Въздухопроводи
 
Накрайници
 
Сетове
 
Разтвори
 
Компресорни
 
Ултразвукови
 
Аксесоари
 
CPAP/BiPAP
 
Други
 

Покажи от 1 до 24 от 151 поръчки

Филтри
 • ИМЕ
 • ЦЕНА
Product Name
 1. B.Well MED-120 компресорен инхалатор
  Специална цена 84.83 лв. 99.80 лв.
 2. Dr. Frei Turbo Base компресорен инхалатор
  Специална цена 56.80 лв. 63.11 лв.
 3. GAMMA Effect New
  90.24 лв.
 4. GAMMA Nemo
  110.40 лв.
24
 • 24
 • 48
 • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg