Инхалатори

Инхалатори (Небулизатори)

Небулизатори, познати още като инхалатори, са устройства, които превръщат лекарството в аерозол, който пациентите вдишват. Те се използват за влажна инхалация от хора, страдащи от респираторни заболявания. Небулизаторите са много ефективни в доставянето на лекарството до белите дробове на страдащи от астма, поради което често са наричани инхалатори за астма.

☇ Прочети повече

Компресорните са най-широко използвани, но ултразвуковите небулизатори също стават популярни поради тяхната преносимост. Инхалаторите за деца и бебета за домашна употреба обикновено са настолни, докатопреносимите небулизатори работят на батерии и могат да се използва навсякъде.

Инхалатори (Небулизатори) от ePharm

Нашите инхалатори (небулизатори) за домашна употреба могат да ви помогнат при лечението на астма или друго респираторно заболяване. Тук, в ePharm, ние ще ви съдействаме да намерите подходящия за вас, който да ви помогне да овладеете симптомите си. В нашия сайт ще откриете както компресорни, така и ултразвукови апарати за инхалация. Те са подходящи за употреба с широк спектър от лекарства, предназначени за инхалаторна терапия.

В ePharm ще намерите инхалатори (небулизатори) за възрастни, деца и бебета. Нашите инхалатори за деца предлагат и анимационен дизайн за улеснение на малчуганите, за да бъде ефективна инхалаторната терапия. Освен настолни небулизатори (инхалатори) за домашна употреба, разполагаме и с такива на батерии, които можете да използвате навсякъде и по всяко време.

Апаратите за инхалация, които предлагаме, са проектирани и произведени от водещи производители, като гарантирано са спазени всички стандарти за производство на медицинска техника. Освен това те са изключително лесни за сглобяване и употреба, следвайки инструкциите в ръководството за потребителя.

Купи инхалатори (небулизатори) на изгодни цени от ePharm

Онлайн магазинът на ePharm ви предлага лесен и бърз начин да закупите различни инхалатори (небулизатори) на достъпна цена. Нашите апарати пристигат при вас в комплект с всички необходими аксесоари за инхалаторна терапия. Освен това ние поддържаме асортимент от нужните консумативи за инхалатори (небулизатори).
Ако имате астма, или страдате от респираторно заболяване и вашият лекар ви е препоръчал инхалаторна терапия, може да изберете от нашите апарати за инхалация, който да използвате в уюта на вашия дом.

Доставяме в цялата страна и разполагаме с множество възможности за плащане за ваше улеснение, когато пазарувате онлайн. Ние ви предоставяме инхалатори (небулизатори) на изгодни цени, с гаранция за произход и качество на продукта.

B. Well
 
Dr. Frei
 
Microlife
 
OMRON
 
PIC Solution
 
Маски
 
Разпрашители
 
Филтри
 
Въздухопроводи
 
Накрайници
 
Сетове
 
Разтвори
 
Компресорни
 
Ултразвукови
 
Аксесоари
 
CPAP/BiPAP
 
Други
 

Покажи от 1 до 24 от 143 поръчки

Филтри
 • ИМЕ
 • ЦЕНА
Product Name
 1. GAMMA Effect New
  90.24 лв.
 2. GAMMA Nemo
  110.40 лв.
24
 • 24
 • 48
 • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2023 epharm.bg