Интимна козметика

Третирането на тази деликатната зона в човешкото тяло с подходяща интимна козметика, за да се поддържа тя здрава и чиста, би могло да помогне при предотвратяването на инфекции и гъбички.

☇ Прочети повече

Основни съвети за поддържане на интимната хигиена

Грижата за интимната зона не изисква много усилия. Всекидневното взимане на душ, използването на щадяща, ефективна и нежна интимна козметика и редовната смяна на бельо могат да намалят риска от развитието на редица неприятни симптоми, раздразнения и инфекции. Носенето на удобно бельо от памук или лен, което позволява на кожата да диша, е за предпочитане пред стегнатите боксерки или прашките. Последните са особено вредни за кожата, тъй като лентата им може да бъде преносител на бактерии. Когато става дума за поддържане на интимната хигиена при жените, е важно да се отбележи и честата смяна на ежедневната или дамската превръзка. Тя трябва да се подменя на всеки четири часа, а ако по време на менструалния цикъл се използват тампони — на всеки два. Слагането на последните през нощта не се препоръчва, тъй като в някои случаи може да доведе до стафилококова инфекция. Ако сте решили да използвате менструална чашка, тогава е задължително да я стерилизирате преди употреба. За да се избегнат размножаването на бактерии, появата на инфекции или развитието на болести, е необходимо използването на презерватив по време на полов акт. Миенето на гениталиите след него също е препоръчително. Не на последно място всеки, който иска да се грижи за здравето на интимната си зона, трябва редовно да посещава специалист за профилактични прегледи.

Каква интимна козметика ще откриете в ePharm?

В онлайн аптека ePharm ще намерите разнообразие от продукти за интимната зона — гелове, овлажняващи кремове, лосиони, спрейове, кърпички и др. Интимният гел Beliema Expert е чудесен помощник в борбата с бактерии и гъбички, като спира техния растеж. По този начин предотвратява инфекциите в половите органи. Beliema Expert премахва усещането за дразнене, парене и сърбеж, както и неприятните миризми. Той е предназначен за ежедневна употреба и е подходящ за ползване при бременност, след раждане и по време на менструация. Интимната хигиена е от изключително значение за поддържане на здравето в тази зона, но дори и при правилна грижа понякога може да се появи анален дискомфорт. В такива случаи на помощ идват компресите Multi-Gyn Compresses. Te имат облекчаващи и успокояващи свойства и са много полезни при сърбеж и раздразнение.

Купете интимна козметика на изгодни цени от ePharm

Ние, от ePharm, вярваме, че със здравето не бива да се правят компромиси. Затова сме се постарали да ви предложим най-добрите продукти за интимната зона с доказани качество и ефективност на достъпни за българския пазар цени. Не забравяйте, че за поръчка от нашата онлайн аптека не се налага да напускате комфорта на собствения си дом. По този начин ще си набавите нужните лекарства от уюта на жилището си, без да рискувате здравето си или това на близките си.

Покажи от 1 до 24 от 62 поръчки

Филтри
 • Позиция
 • ИМЕ
 • ЦЕНА
 • Количество
Product Name
 1. Bio Happy ИНТИМЕН ГЕЛ pH3.5
  Специална цена 12.90 лв. 25.00 лв.
 2. Bio Happy ИНТИМЕН ГЕЛ pH7
  Специална цена 13.90 лв. 26.00 лв.
 3. NIVEA INTIMO mild
  8.20 лв.
24
 • 24
 • 48
 • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg