SENDO Advance 3

SENDO Advance 3

Апарати за кръвно

Потокът на кръв в артериите, циркулацията, скоростта и налягането са изключително важни за кръвоносната система процеси. Медицината предоставя лесен начин за тяхното следене, създавайки апарати за кръвно налягане. Важността на тези уреди не трябва да бъде подценявана, тъй като те дават информация, която позволява на човек да следи определен аспект от здравословното си състояние.

 Прочети повече

Апарати за кръвно от ePharm

В ePharm ще откриете апарати за китка, автоматични, полуавтоматични и механични апарати за кръвно. Всеки от тях отговаря на различни индивидуални предпочитания, удобства и ценови диапазон. Те ще отговорят на всички ваши очаквания, тъй като са разработени съобразно нуждите на потребителя.

Апаратите за кръвно, които ще намерите на нашия сайт, са изключително лесни за употреба. Те са бързи и точни и ще ви предоставят нужната информация относно протичащите процеси в тялото ви, обвързани с кръвоносната система.

Ако имате колебания какъв апарат да закупите, ние, от ePharm, ви предоставяме възможност да откриете продукт, покриващ вашите нужди. Апаратите на нашия сайт са с доказан произход, качество и лесен достъп за работа. В случай, че търсите апарати с повече функции, като например запазване на измерените показатели или трикратно измерване, в ePharm ще намерите точното предложение.

Апаратите за кръвно, които предлагаме, не следва да се асоциират само с използването им от възрастни хора. Те могат да измерят с точност кръвното на всеки един човек, без значение от възрастта. Следователно те са подходящи както за големи, така и за малки. Благодарение на техните точни формули за измерване, те ще ви предоставят нужната информация за следенето на вашите кръвни показатели и навременната реакция от ваша страна при нужда.

Освен това не трябва да се притеснявате, че ще се наложи често да сменяте апарата си за мерене на кръвно. Това е така, тъй като продуктите, които предлагаме, са изработени от надеждни материали, които гарантират техния дълъг експлоатационен живот.

Купи Апарати за кръвно на изгодни цени от ePharm

В сайта на ePharm ще откриете необходимите продукти, които извършват безкомпромисна работа по отношение на целите, обвързани с измерване на кръвното.

Нашите продукти гарантират изключителна точност и качество на работа. Може да се радвате на ползите за здравето на този продукт и то на достъпни за българския пазар цени. Поръчвайки от нас, ще се сдобиете с измерващ кръвното апарат, който ще ви служи достатъчно дълго време.

Това е вид техника, която не изисква грижа, но пък я дава на хората. Дори и да не се нуждаете от такъв уред в момента, винаги е добре да сте подготвени, като закупуването на апарат често е еднократно, а инвестицията - оправдана.

КАТЕГОРИИ
АВТОМАТИЧНИ
 
ПОЛУАВТОМАТИЧНИ
 
ЗА КИТКА
 
МЕХАНИЧНИ
 
АКСЕСОАРИ
 
СТЕТОСКОПИ
 

№1 ГЛОБАЛНА МАРКА

ВИЖ ВСИЧКИ  
 

 1. Omron M3 Comfort NEW HEALTHY PACK
  Omron M3 Comfort NEW HEALTHY PACK
  Special Price 185.00 лв. 223.00 лв.
 2. Omron M4 Intelli IT HEALTHY PACK
  Omron M4 Intelli IT HEALTHY PACK
  Special Price 188.60 лв. 263.00 лв.
 3. Omron M3 Comfort NEW
  Omron M3 Comfort NEW
  от 135.00 лв.
 4. Omron M4 Intelli IT
  Omron M4 Intelli IT
  Special Price 148.60 лв. 165.00 лв.

ИЗБИРАЙ

по размер на маншона

ВИЖ ВСИЧКИ  
 
S (17 - 22 см)
 
M (22 - 32 см)
 
L (32 - 42 см)
 
M+L (22 - 42 см)
 
L+XL (32 - 52 см)
 
 
OMRON

EVOLV


Революцията в апаратите за кръвно налягане


НАУЧИ ПОВЕЧЕ

OMRON EVOLV

АКСЕСОАРИ

за твоя апарат за кръвно

ВИЖ ВСИЧКИ  
 
АДАПТЕРИ
 
МАНШОНИ
 
ПОМПИЧКИ
 
ДРУГИ
 

 1. LITTMANN CLASSIC III
  LITTMANN CLASSIC III
  от 228.00 лв.
 2. LITTMANN CARDIOLOGY IV
  LITTMANN CARDIOLOGY IV
  от 496.80 лв.
 3. LITTMANN CLASSIC ІІ S.E. PEDIATRIC
  LITTMANN CLASSIC ІІ S.E. PEDIATRIC
  от 198.00 лв.
 4. LITTMANN MASTER CLASSIC II
  LITTMANN MASTER CLASSIC II
  от 228.00 лв.

ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет