Апарати за кръвно

Потокът на кръв в артериите, циркулацията, скоростта и налягането са изключително важни за кръвоносната система процеси. Медицината предоставя лесен начин за тяхното следене, създавайки апарати за кръвно налягане. Важността на тези уреди не трябва да бъде подценявана, тъй като те дават информация, която позволява на човек да следи определен аспект от здравословното си състояние.

☇ Прочети повече

Апарати за кръвно от ePharm

В ePharm ще откриете апарати за китка, автоматични, полуавтоматични и механични апарати за кръвно. Всеки от тях отговаря на различни индивидуални предпочитания, удобства и ценови диапазон. Те ще отговорят на всички ваши очаквания, тъй като са разработени съобразно нуждите на потребителя.

Апаратите за кръвно, които ще намерите на нашия сайт, са изключително лесни за употреба. Те са бързи и точни и ще ви предоставят нужната информация относно протичащите процеси в тялото ви, обвързани с кръвоносната система.

Ако имате колебания какъв апарат да закупите, ние, от ePharm, ви предоставяме възможност да откриете продукт, покриващ вашите нужди. Апаратите на нашия сайт са с доказан произход, качество и лесен достъп за работа. В случай, че търсите апарати с повече функции, като например запазване на измерените показатели или трикратно измерване, в ePharm ще намерите точното предложение.

Апаратите за кръвно, които предлагаме, не следва да се асоциират само с използването им от възрастни хора. Те могат да измерят с точност кръвното на всеки един човек, без значение от възрастта. Следователно те са подходящи както за големи, така и за малки. Благодарение на техните точни формули за измерване, те ще ви предоставят нужната информация за следенето на вашите кръвни показатели и навременната реакция от ваша страна при нужда.

Освен това не трябва да се притеснявате, че ще се наложи често да сменяте апарата си за мерене на кръвно. Това е така, тъй като продуктите, които предлагаме, са изработени от надеждни материали, които гарантират техния дълъг експлоатационен живот.

Купи Апарати за кръвно на изгодни цени от ePharm

В сайта на ePharm ще откриете необходимите продукти, които извършват безкомпромисна работа по отношение на целите, обвързани с измерване на кръвното.

Нашите продукти гарантират изключителна точност и качество на работа. Може да се радвате на ползите за здравето на този продукт и то на достъпни за българския пазар цени. Поръчвайки от нас, ще се сдобиете с измерващ кръвното апарат, който ще ви служи достатъчно дълго време.

Това е вид техника, която не изисква грижа, но пък я дава на хората. Дори и да не се нуждаете от такъв уред в момента, винаги е добре да сте подготвени, като закупуването на апарат често е еднократно, а инвестицията - оправдана.

КАТЕГОРИИ
АВТОМАТИЧНИ
 
ПОЛУАВТОМАТИЧНИ
 
ЗА КИТКА
 
МЕХАНИЧНИ
 
АКСЕСОАРИ
 
СТЕТОСКОПИ
 

№1 ГЛОБАЛНА МАРКА

 1. Omron M7 Intelli IT AFIB
  от 175.00 лв.
 2. Omron Nami Cat
  Специална цена 116.20 лв. 129.00 лв.
 3. Omron Gentle Temp 720
  Специална цена 99.00 лв. 125.00 лв.
 4. Omron EVOLV
  Специална цена 296.10 лв. 329.00 лв.
 5. Omron VIVA
  218.39 лв.

ИЗБИРАЙ

по размер на маншона

S (17 - 22 см)
 
M (22 - 32 см)
 
L (32 - 42 см)
 
M+L (22 - 42 см)
 
L+XL (32 - 52 см)
 

СТЕТОСКОПИ Littmann

 1. LITTMANN CARDIOLOGY IV
  от 496.80 лв.
 2. LITTMANN CLASSIC II S.E. кит
  61.10 лв.
 3. LITTMANN CLASSIC III
  от 199.00 лв.
 4. LITTMANN CLASSIC III и LITTMANN CARDIOLOGY IV кит
  61.10 лв.
 5. LITTMANN CLASSIC ІІ S.E. INFANT
  от 198.00 лв.

НУЖДАЕТЕ СЕ ОТ ПОМОЩ?

свържете се с нас
0882 444 666
 

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

до
48 часа
 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

при поръчка
над 70,00 лв.
 

ОНЛАЙН АПТЕКА

част от
Аптеки Ванчева
 

ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2021 epharm.bg

ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА

Разрешително № АП-1007

за търговия по интернет