Механични

Кръвното налягане представлява един от основните жизнени показатели, който се налага да следите редовно. По-голямото отклонение в неговите стойности може да бъде сигнал за наличието на моментен здравословен проблем или на по-сериозно заболяване.

Поради тази причина е препоръчително професионален механичен апарат за кръвно налягане да бъде част от домашната ви аптечка. По този начин ще сте сигурни, че веднага ще забележите, ако кръвното ви налягане не е в норма.

☇ Прочети повече

Механични апарати за кръвно налягане от ePharm

Ние, от ePharm, знаем колко труден може да бъде изборът на правилния за вас механичен апарат за кръвно налягане, затова сме се постарали да ви предложим толкова богат продуктов каталог.

Сред разнообразието от модели, което ще да откриете на нашия сайт, присъстват продукти на водещи производители, като B.Well, Microlife, dr.Omron и други! Залагайки на висококачествен професионален механичен апарат за кръвно налягане с доказан произход, вие гарантирате своята инвестиция в дългосрочен план.

Сред богатия ни продуктов асортимент ще откриете различни модели механични апарати за кръвно налягане със съвременен дизайн и външен вид, за да бъдете сигурни, че освен полезен уред, той ще бъде и естетически издържано допълнение към домашната ви аптечка.

Купи механични апарати за кръвно налягане на изгодни цени от ePharm

На нашия сайт ще намерите голямо разнообразие от механични апарати за кръвно налягане, на чието качество отговаря и конкурентна цена. Възползвайте се от удобството да пазарувате от аптека с огромен продуктов каталог, директно от уюта на своя дом! Поръчката ще бъде при вас в рамките на 48 часа, а над 70 лв. доставката е безплатна! Възползвайте се и оборудвайте още сега домашната си аптечка с професионален механичен апарат за кръвно налягане!

24 продукта

Филтри
 • ИМЕ
 • ЦЕНА
Product Name
 1. B.Well MED-62 механичен апарат за кръвно
  Специална цена 24.19 лв. 28.46 лв.
 2. B.Well MED-63 механичен апарат за кръвно
  Специална цена 24.65 лв. 28.99 лв.
 3. Microlife AG1-20 механичен апарат за кръвно
  Специална цена 26.33 лв. 32.90 лв.
 4. Microlife AG1-30 механичен апарат за кръвно
  Специална цена 28.80 лв. 36.00 лв.
24
 • 24
 • 48
 • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg