Пречистватели

Пречиствателите улавят замърсителите и вредните частици, съдържащи се във въздуха, за да го филтрират и пречистят. Повечето от тях имат НЕРА филтри, състоящи се от многослойни мрежи, които хващат полените, праховите акари и пърхота от домашни любимци, за да осигурят по-чист и свеж въздух.

☇ Прочети повече

Пречиствателите за въздух имат редица предимства, които ги правят предпочитан уред във всеки дом. Те елиминират вредните химикали като азотен диоксид и въглероден оксид, които влизат през прозорците и вратите от външната среда. Освен тях филтрите пречистват и вредните частици, които се появяват във въздуха след използването на домакински почистващи препарати, съдържащи токсични химикали като хлор и амоняк. Друга полза от употребата на пречиствателите е, че те неутрализират неприятните миризми от боите, освежителите за въздух, тапицираните мебели и др. Освен това ограничават възможността от развитие на болести, предавани по въздушно-капков път, пречиствайки въздуха и улавяйки бактериите, циркулиращи в него. От друга страна, пречиствателите на въздух подобряват качеството на съня, тъй като филтрират алергенните частици, които биха могли да ви подразнят. Не на последно място те контролират развитието на плесен. Висококачествените модели имат филтри HEPA, които безпроблемно улавят спорите, чрез чието отделяне мухълът се размножава във въздуха.

Какви пречистватели на въздух ще откриете в ePharm?

В онлайн аптека ePharm ще намерите разнообразие от пречистватели. Пречиствателят за въздух AC2887/10 на Philips използва иновативна технология за филтриране. Той разполага с многостепенна активна система, улавяща до 99,97% от вредните частици. Моделът реагира и наблюдава промените във въздуха чрез професионален клас сензори и регулира автоматично настройките на вентилатора при промяна в частиците. Освен това този пречиствател се отличава с три автоматични настройки и ниски нива на шум при нощен режим, като намалява скоростта на вентилатора си, за да не нарушава комфорта на потребителя по време на сън. Освен пречистватели на въздух на сайта на ePharm ще откриете висококачествени филтри. Моделът на Philips NanoProtect S3 i3000 улавя до 99,97% от частици с размер до 0,3 микрона. Той гарантира висока ефективност на филтриране на въздуха и дълготрайна употреба.

Купете пречистватели за въздух на изгодни цени от ePharm

Ние, от ePharm, сме се постарали да ви предложим качествени пречистватели на достъпни за българския пазар цени. Не забравяйте, че за поръчка от нашата онлайн аптека не се налага да напускате комфорта на собствения си дом. По този начин ще си набавите нужните лекарства от уюта на жилището си, без да рискувате здравето си или това на близките си. Независимо какви продукти ще изберете от нашия сайт, бъдете сигурни, че съотношението “цена-качество” е напълно гарантирано. За поръчки над 49 лв доставката е безплатна, като поръчката ви ще бъде при вас в рамките на два работни дни.

20 продукта

Филтри
  • ИМЕ
  • ЦЕНА
Product Name
  1. Medisana Air
    140.00 лв.
24
  • 24
  • 48
  • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg