Овлажнители

Овлажнители

Овлажнителите са устройства, изпълняващи една много проста, но важна, задача – да овлажнят обикновено сухия въздух в помещението, в което са поставени, чрез превръщането на вода в пара.

☇ Прочети повече

Качественият овлажнител за въздух може да помогне за поддържане на добър баланс на влажност. Тя е естествен овлажняващ агент, който може да облекчи различни състояния, особено в студените месеци, когато въздухът е по-сух или през летните, когато активно се използва климатик. Сухият въздух може да причини много проблеми в тялото от суха кожа до проблеми с гърлото, носа и дори сухи и напукани устни. Поддържането на добро ниво на влажност с помощта на овлажнител за въздух може да има няколко предимства, включително по-добър сън и цялостно здраве. Овлажнителите за въздух могат да помогнат и при хрема, запушване на синуси и главоболие, суха кожа, сухота в гърлото и за облекчаване на симптомите, свързани с грип или обикновена настинка, както и при алергии и екземи. Но трябва да се обърне внимание на правилно и регулярно почистване на машината, както и на процентите влажност в помещението. Липсата на редовно почистване, както и прекомерна влажност, могат да доведат до проблеми като мухъл и акари, и влошаване на здравословното състояние при алергии и други.

Овлажнители за въздух от ePharm

В онлайн аптека ePharm ще откриете висококачествени овлажнители за въздух, отличаващи се с модерен дизайн и компактен размер, гарантиращ удобното им съхранение и използване, включително и при пътувания. Овлажнителят за въздух Philips HU4801/01 има триетапна усъвършенствана система за изпаряване. Разпределя равномерно овлажнения въздух в помещението, без влага и бял прах по мебелите. Ако търсите по-малък и практичен модел, който да не заема много място, PIC Cold Stone е идеален избор. Той е елегантен и компактен, като същевременно с това работи безшумно, за да осигури идеална здравословна среда.

Купете овлажнители на въздух на изгодни цени от ePharm

Ние, от ePharm, вярваме, че висококачествената медицинска техника трябва да бъде достъпна за всеки, защото със здравето не бива да се правят компромиси. Затова сме се постарали да ви предложим най-добрите овлажнители за въздух с доказан произход, качество и ефективност, на достъпни за българския пазар цени. Не забравяйте, че за поръчка от нашата онлайн аптека не се налага да напускате комфорта на собствения си дом. По този начин ще си набавите нужната техника от уюта на дома си, без да рискувате здравето си или това на близките си. Независимо какъв овлажнител за въздух ще изберете от нашия сайт, бъдете сигурни, че съотношението “цена-качество” е напълно гарантирано. За поръчки над 49 лв доставката е безплатна, като поръчката ви ще бъде при вас в рамките на два работни дни.

6 продукта

Филтри
  • ИМЕ
  • ЦЕНА
Product Name
  1. PIC Cold Stone
    102.77 лв.
24
  • 24
  • 48
  • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg