Репеленти

Лятото е време за разходки, риболов и излежаване на плажа. Това обаче е и сезонът на ухапванията от комари или кърлежи. Чувството за сърбеж е неприятно, а понякога ухапването може да предизвика алергична реакция. Затова е необходимо да се вземат подходящите предпазни мерки.

☇ Прочети повече

В такива случаи на помощ идват репелентите. Те представляват ефективни средства, които отблъскват насекомите и защитават кожата от ухапвания. На пазара съществува разнообразие от модели — лосиони, спрейове, лепенки, гривни, пяни. Изборът на качествен продукт е от изключително значение, за да не се предизвикват раздразнение или изсушаване на кожата. Освен това, за да действа ефективно, репелентът трябва да се нанася правилно според инструкциите на етикета. Нанасянето на продукта само върху открита кожа в умерено количество и избягването на употребата му върху рани или раздразнени участъци са само част от съветите, които можете да спазвате при използването му. Ако сте решили да използвате спрей, препоръчително е да не го правите в близост до храна, в затворени пространства или върху животни, ако той не е специално предназначен за домашни любимци. Пръскането на спрея около очите, ушите и в устата също не е препоръчително.

Какви репеленти ще откриете в ePharm?

В онлайн аптека ePharm ще намерите разнообразие от репеленти против комари и кърлежи. Спреят на Биохерба е подходящо средство, с което да предпазите кожата си от ухапвания, когато сте на риболов, в градината или на плажа. Той действа незабавно и ефективно, а продължителността на действието му зависи от това от какви насекоми предпазва. За кърлежи това е 5 часа, за комари — 4 часа и половина, а за мухи — 2 часа. Друг вариант е да закупите гривна против комари. Репелентът Despic излъчва естествен аромат, който прогонва кърлежи, бълхи и комари. Осигуряваща защита до 72 часа, гривната може да се използва както от възрастни, така и от деца. За да предпазите кожата на малчугана ви от ухапвания, можете да се спрете на изпарителя с пълнител Raid. С изчистен дизайн и компактен размер това устройство е безопасно средство против комари, което може да се използва през нощта. Излъчвайки мека и успокояваща светлина то прогонва насекомите, без да причинява дискомфорт на детето.

Купете репеленти на изгодни цени от ePharm

Ние, от ePharm, сме се постарали да ви предложим качествени репеленти против кърлежи и комари на достъпни за българския пазар цени. Не забравяйте, че за поръчка от нашата онлайн аптека не се налага да напускате комфорта на собствения си дом. По този начин ще си набавите нужните продукти от уюта на жилището си, без да рискувате здравето си или това на близките си. Независимо какви продукти ще изберете от нашия сайт, бъдете сигурни, че съотношението “цена-качество” е напълно гарантирано. За поръчки над 49 лв доставката е безплатна, като поръчката ви ще бъде при вас в рамките на два работни дни.

Покажи от 1 до 24 от 63 поръчки

Филтри
  • ИМЕ
  • ЦЕНА
Product Name
24
  • 24
  • 48
  • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg