Крачкомери

КРАЧКОМЕРИ

В днешно време движението е най-съществената част за воденето на здравословен начин на живот. Изминаването на 10 000 и повече крачки на ден е едно от условията за пълноценното раздвижване на човек. Много статистики показват, че ходенето намалява риска от множество хронични заболявания, защото помага за укрепването на здравето.

Ако искате да проследите подробно по колко крачки на ден правите напът за работа, по време на тренировка или друга физическа активност, то може да го направите с помощта на крачкомер. Крачкомерите са малки устройства, които борят вашите стъпки. Проследяват времето, което сте прекарали в ходене, изгорените калории и следят за още много други важни показатели.

☇ Прочети повече

Крачкомери от ePharm

Що се отнася до поддържането на форма, всяко малко нещо може да ви е от помощ - така че защо да не инвестирате в някой от нашите крачкомери, за да знаете винаги докъде сте стигнали? Те измерват стъпките ви с впечатляваща точност, използвайки 3D технология, и може да изберете кои мерни единици предпочитате - действителни стъпки или километри. Всички наши модели крачкомери разполагат с вграден часовник, компактни са и удобни за носене навсякъде.

Отнасяйки се до формата и дизайна, в ePharm ще откриете разнообразие от видове, като джобни крачкомери със специален държач или тип смарт гривна. Специалният държач ви позволява да прикрепите самото устройство директно към чантата, джоба или колана на панталоните ви, а смарт гривната е удобна за извършването на всякакъв вид движение, като ходене, бягане, каране на колело и дори плуване, тъй като е водоустойчива до 30 метра.

Крачкомерите са чудесен начин за поставяне на лични цели. Виждайки колко стъпки правите по време на разходка, ще ви помогне да започнете да си поставяте цели да надхвърлите този брой. Личните цели са чудесен начин да останете мотивирани, докато тренирате и могат да ви помогнат да постигнете по-добри резултати. Можете дори да използвате данните си от крачкомера, за да се съревновавате със семейството и приятелите си.

Купи крачкомери на изгодни цени от ePharm

В ePharm ще откриете крачкомери на съвсем изгодна цена. Купувайки от нас, вие правите инвестиция в дългосрочен план. Крачкомерът ще се превърне във ваш пръв помощник, който ще ви мотивира да поддържате по-здравословен начин на живот, като се движите много повече от преди. Освен всичко, те са удобни и лесни за употреба, като същевременно имат много дълъг жизнен цикъл, а батериите са изключително лесни за смяна. Не се колебайте, поръчайте крачкомери от ePharm!
Не можем да открием продукти отговарящи на Вашите критерии

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg