Метаболизъм

Метаболизмът е процес, който преобразува приетите храни и напитки в енергия. Ако функционира правилно, той поддържа тялото в добра форма и спомага за извършване на различни процеси в организма като дишане, кръвообращение и мислене. Освен това метаболизмът е свързан с регулирането на хранителните вещества, обработката на храна, както и с растежа и възстановяването на тъканите и клетките.

☇ Прочети повече

Не на последно място той отговаря за броя на изгорените калории, когато тялото се намира в покой. Факторите, влияещи за това колко е бърз метаболизмът, са възраст, пол, хранителни навици, физическа активност и ген. Ако имате бавен метаболизъм, бихте могли да промените начина си на живот, за да го подобрите. Това може да се случи чрез редовно практикуване на физически упражнения, прием на здравословна храна и на достатъчно количество вода, намаляване на стреса, както и осигуряване на поне осемчасов нощен сън. Понякога обаче гореспоменатите мерки не са достатъчни и е възможно да се наложи прием на добавки за бърз метаболизъм. Преди техния прием трябва да се направи консултация със специалист.

Какви добавки за метаболизъм ще откриете в ePharm?

В онлайн аптека ePharm ще намерите разнообразие от продукти за забързване на метаболизма. Капсулите Fiber Fusion Dail са подходящи за всеки, който иска да има по-бърз метаболизъм и да подобри храносмилането си. Високоефективната формула от неразтворими и разтворими фибри спомага за детоксикацията на организма и здравословното сваляне на килограми. Капсулите редуцират апетита, като създават усещане за ситост, и подпомагат функционирането на дебелото черво. Друг продукт, който можете да изберете, ако искате да отслабнете, са хранителните добавки LINDA REN DIET Citric Slim Weight. Капсулите ускоряват метаболизма, притъпяват апетита и стимулират обмяната на вещества. Приемът им води до по-бързото усвояване на хранителни вещества, изгаряне на мазнините и регулиране на процесите в отделителната система. Освен това добавката за по-бърз метаболизъм поддържа нивата на кръвната захар в норма и детоксикира кръвта. Не на последно място те действат енергизиращо и тонизиращо на организма. Ако редовно спортувате, но желаете да изгорите още калории, то можете да опитате сиропа L- Carnitine 125.00 TARTRATE OstroVit. Тази добавка ускорява регенерацията след тренировка, подпомага изгарянето на мазнини, увеличава издръжливостта и забавя ефекта от умората. Всичко това го превръща в продукт, който можете да включите в ежедневието си, ако искате да отслабнете.

Купете хранителни добавки за бърз метаболизъм на изгодни цени от ePharm

Ние, от ePharm, сме се постарали да ви предложим качествени хранителни добавки за бърз метаболизъм на достъпни за българския пазар цени. Не забравяйте, че за поръчка от нашата онлайн аптека не се налага да напускате комфорта на собствения си дом. По този начин ще си набавите нужните продукти от уюта на жилището си, без да рискувате здравето си или това на близките си. Независимо какви продукти ще изберете от нашия сайт, бъдете сигурни, че съотношението “цена-качество” е напълно гарантирано. За поръчки над 49 лв доставката е безплатна, като поръчката ви ще бъде при вас в рамките на два работни дни.

Покажи от 1 до 24 от 358 поръчки

Филтри
 • Позиция
 • ИМЕ
 • ЦЕНА
 • Количество
Product Name
 1. ACTISLIM капсули Naturpharma
  Специална цена 41.68 лв. 44.81 лв.
 2. ALEXA FORTE | АЛЕКСА ФОРТЕ капсули Magnalabs
  Специална цена 9.91 лв. 12.40 лв.
 3. ALEXA LIGHT | АЛЕКСА ЛАЙТ капсули Magnalabs
  Специална цена 9.47 лв. 11.83 лв.
 4. ALEXA | АЛЕКСА капсули Magnalabs
  Специална цена 9.47 лв. 11.83 лв.
24
 • 24
 • 48
 • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg