Болка

Болкоуспокояващите медикаменти се използват за лечението и намаляването на краткосрочна (остра) или дългосрочна (хронична) болка. Те действат чрез отстраняване на причината или чрез намаляване на чувството за болка. В онлайн аптката на ePharm може да закупите болкоуспокояващи „без рецепта“, което означава, че не се нуждаете от предписание от Вашия лекар, за да получите достъп до тях.

☇ Прочети повече

Болкоуспокояващи от ePharm

Знаете ли, че 50% от хората, живеещи с болка, се опитват да я игнорират? Каквито и да са вашите симптоми на болка, ние сме тук, за да помогнем. В онлайн аптеката на ePharm има на склад ефикасни болкоуспокояващи, за да намерите най-доброто лечение за вас, така че да се върнете към това, което обичате.

От нас може да закупите всякакви медикаменти без рецепта. От болкоуспокояващи хапчета и прахчета до гелове за локално приложение. Разгледайте всичките ни медикаменти за борба с болката.

Продуктовата ни гама включва болкоуспокояващи за различни видове остри и хронични състояния, като мускулни, ставни, коремни, бъбречни болки, както и медикаменти за болка в ушите, гърба, кръста и костите. В ePharm ще откриете клинично изпитани и ефикасни болкоуспокояващи, разработени от сертифицирани фармацевтични компании. Гарантираме на клиентите си, че получават най-подходящия медикамент за тяхното състояние, който не влияе отрицателно върху здравето им и не предизвиква нежелани реакции.

Купи болкоуспокояващи на изгодни цени от ePharm

Купете от нас продукти за облекчаване на болката и болкоуспокояващи за настинка и грип на добри цени. Ако търсите начини за облекчаване на болката на вашето мъниче, имаме специална селекция от болкоуспокояващи за деца, с които да намалите дискомфорта и температурата при грип, настинка и коремна болка.

Покажи от 1 до 24 от 97 поръчки

Филтри
  • ИМЕ
  • ЦЕНА
Product Name
  1. ДЕКО сашета Fortex
    Специална цена 14.45 лв. 15.71 лв.
24
  • 24
  • 48
  • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg