Болка

Болкоуспокояващите медикаменти се използват за лечението и намаляването на краткосрочна (остра) или дългосрочна (хронична) болка. Те действат чрез отстраняване на причината или чрез намаляване на чувството за болка. В онлайн аптката на ePharm може да закупите болкоуспокояващи „без рецепта“, което означава, че не се нуждаете от предписание от Вашия лекар, за да получите достъп до тях.

☇ Прочети повече

Болкоуспокояващи от ePharm

Знаете ли, че 50% от хората, живеещи с болка, се опитват да я игнорират? Каквито и да са вашите симптоми на болка, ние сме тук, за да помогнем. В онлайн аптеката на ePharm има на склад ефикасни болкоуспокояващи, за да намерите най-доброто лечение за вас, така че да се върнете към това, което обичате.

От нас може да закупите всякакви медикаменти без рецепта. От болкоуспокояващи хапчета и прахчета до гелове за локално приложение. Разгледайте всичките ни медикаменти за борба с болката.

Продуктовата ни гама включва болкоуспокояващи за различни видове остри и хронични състояния, като мускулни, ставни, коремни, бъбречни болки, както и медикаменти за болка в ушите, гърба, кръста и костите. В ePharm ще откриете клинично изпитани и ефикасни болкоуспокояващи, разработени от сертифицирани фармацевтични компании. Гарантираме на клиентите си, че получават най-подходящия медикамент за тяхното състояние, който не влияе отрицателно върху здравето им и не предизвиква нежелани реакции.

Купи болкоуспокояващи на изгодни цени от ePharm

Купете от нас продукти за облекчаване на болката и болкоуспокояващи за настинка и грип на добри цени. Ако търсите начини за облекчаване на болката на вашето мъниче, имаме специална селекция от болкоуспокояващи за деца, с които да намалите дискомфорта и температурата при грип, настинка и коремна болка.

Покажи от 1 до 24 от 96 поръчки

Филтри
 • ИМЕ
 • ЦЕНА
Product Name
 1. АУЛИН гел 3%
  Специална цена 12.56 лв. 13.96 лв.
 2. АЦЕФЕИН таблетки
  Специална цена 3.91 лв. 4.61 лв.
 3. БЕНАЛГИН таблетки
  от 2.74 лв. 2.74 лв.
 4. ДЕКО сашета Fortex
  Специална цена 12.48 лв. 16.63 лв.
 5. ДИАЛГИН 1000 мг сашета
  Специална цена 3.62 лв. 4.03 лв.
 6. ДИАРИД ПРО таблетки FORTEX
  Специална цена 3.79 лв. 5.41 лв.
24
 • 24
 • 48
 • 96
на страница

0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2022 epharm.bg