Пробиотици

Пробиотици

Грижата за здравето винаги е била преди всичко. Ето защо е важно да подсилвате имунната си система по правилния начин. Независимо дали като превенция, или като съпътстващи лечение с антибиотици, пробиотиците са бърз и ефективен начин да подпомогнете организма си.

☇ Прочети повече

Пробиотиците са живи микроорганизми, които помагат за балансиране на чревната микрофлора в тялото. Балансът ѝ е много важен, като според последни проучвания, нарушаването му може да доведе до проблеми с храносмилане, кожа, респираторна и полова системи. Приемът на пробиотици има благотворно действие над целия организъм, защото подпомагат не само храносмилателната, но и имунната система. Те се срещат естествено във ферментирали храни като кисело мляко, кефир, кисело зеле, кимчи. Могат да се набавят и с помощта на хранителни добавки, като обикновено това се налага по време на прием на антибиотик, както и за известен период след това. Често се предписват и пробиотици при раздразнено дебело черво, за да помогнат за облекчение на състоянието. Препоръчително е прием на хранителни добавки да става единствено след консултация със специалист, който да съобрази дози и продължителност според вашите специфични нужди.

Какви пробиотици ще откриете в ePharm?

В нашата онлайн аптека имаме голямо разнообразие от пробиотици за възрастни, като сме се спрели на най-добрите производители, доказали се във времето като верен партньор в грижата за по-доброто здраве. Работим с изпитани марки, като BIOPRON, Bio-Kult, FLORA, LactoFlor, WAYA, BioGaia, Re-Comfort, Doppelherz, Jamieson и още много други. Пробиотиците за възрастни ще ви доставят необходимите полезни чревни бактерии, ако сте на антибиотично лечение, но могат да бъдат и превантивна мярка в борбата с всякакви болести. Много от предлаганите от нас пробиотици са обогатени с важни витамини и минерали, от които организмът също има нужда. Синбиотикът от Bio Balance ABC е комбинация от пробиотици, пребиотици и витамин C. Той има положително влияние над функциите на имунната и храносмилателната системи и над усвояването на активни вещества. Подпомага организма по време и след прием на антибиотици. Не съдържа лактоза, глутен и ГМО. Под форма на сашета, той е лесен за прием по всяко време, дори и при натоварено ежедневие. Друг изключително лесен за прием синбиотик, който се грижи за стомашно-чревен комфорт, силен имунитет и добро цялостно здраве, е LactoFlor BioPlus. Продуктът е под форма на таблетки за смучене, които се грижат и за добра устна хигиена и предпазват от натрупване на зъбна плака. Спадове в имунитета могат да засегнат всеки - от малки до големи, и ако сте възрастни, сред пробиотиците, които ePharm ви предлага, може да откриете вашето решение.

Купете пробиотици на достъпни цени от ePharm

Една от причините да изберете ePharm като верен партньор в борбата за здраве, освен голямото разнообразие на пробиотици за възрастни от доказани производители, е достъпните цени, на които може да ги получите. Не забравяйте, че за поръчка от нашата онлайн аптека не се налага да напускате комфорта на собствения си дом. Независимо какви пробиотици за възрастни ще изберете от нашия сайт, бъдете сигурни, че съотношението “цена-качество” е напълно гарантирано. За поръчки над 49 лв доставката е безплатна, като поръчката ви ще бъде при вас в рамките на два работни дни.

Покажи от 1 до 24 от 197 поръчки

Филтри
 • ИМЕ
 • ЦЕНА
Product Name
 1. BIO BALANCE BABY сашета
  Специална цена 11.46 лв. 12.73 лв.
 2. BIO BALANCE капки
  Специална цена 18.07 лв. 20.08 лв.
 3. BIO BALANCE сашета
  Специална цена 13.24 лв. 14.70 лв.
 4. Bio-Kult Infantis сашета
  Специална цена 23.44 лв. 27.58 лв.
 5. Bio-Kult капсули
  от 14.47 лв.
 6. CANDIDA BALANCE капсули GLOBAL HEALING
  Специална цена 110.32 лв. 129.78 лв.
 7. D400 + PROBIOTICS капки NORDAID
  Специална цена 18.05 лв. 21.23 лв.
24
 • 24
 • 48
 • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg