Дезодоранти

Грижата за личната хигиена е много важна за осигуряване на удобство и самоувереност на всеки човек през целия ден. Освен редовното вземане на душ за предотвратяване на развитието на бактерии, които са причина за появата на неприятна миризма, в ежедневната рутина често се използват и дезодоранти.

☇ Прочети повече

Дезодорантите помагат за контрол и елиминиране на неприятни миризми; ако искате да ви помогнат и за редуциране на потта и свеждане до минимум на дискомфорта, причинен от влагата вследствие изпотяването, изберете дезодорант против изпотяване. Този тип дезодорант, който може да срещнете и като антиперспирант, съдържа активни съставки, влияещи на процеса на потене. Употребата му спомага за поддържането на доброто здраве на кожата, тъй като предотвратява кожните раздразнения, които биха могли да се появят в резултат от потенето. Този тип продукти осигуряват усещане за свежест, приятен аромат през целия ден и дълготраен ефект. Поради редицата предимства на дезодорантите те са предпочитани продукти, използвани за ежедневна употреба и са основен елемент в рутинната грижа за личната хигиена на много хора. Ако искате да си купите дезодорант, е препоръчително да прегледате съставките на етикета, за да проверите дали в съдържанието му няма алергени. Що се отнася до различните продукти, марки и аромати, изборът зависи от индивидуалните нужди и предпочитания на всеки.

Какви дезодоранти ще откриете в ePharm?

В онлайн аптека ePharm ще намерите разнообразие от рол-они, дезодоранти против изпотяване, спрейове и пудри за крака. Стикът против изпотяване Vichy с парфюм предпазва от неприятна миризма за 48 часа и дарява кожата с нежен и деликатен аромат. Употребата му прави кожата суха и мека, а благодарение на текстурата си не оставя петна по дрехите. От друга страна, дезодорантът против изпотяване на Nivea Double Effect забавя растежа на космите и подхранва кожата, предотвратявайки от появата на нежелани аромати. Ако се притеснявате, че обувките ви миришат, след като цял ден сте били на крак, то подходящият продукт за вас е Silver Specialist Shoe Deo. Той е предназначен за освежаване на обувките и неутрализиране на неприятната миризма.

Купете дезодоранти на изгодни цени от ePharm

Ние, от ePharm, сме се постарали да ви предложим най-добрите дезодоранти на достъпни за българския пазар цени. Не забравяйте, че за поръчка от нашата онлайн аптека не се налага да напускате комфорта на собствения си дом. По този начин ще си набавите нужните лекарства от уюта на жилището си, без да рискувате здравето си или това на близките си. Независимо какви продукти ще изберете от нашия сайт, бъдете сигурни, че съотношението “цена-качество” е напълно гарантирано. За поръчки над 49 лв доставката е безплатна, като поръчката ви ще бъде при вас в рамките на два работни дни.

Покажи от 1 до 24 от 85 поръчки

Филтри
 • Позиция
 • ИМЕ
 • ЦЕНА
 • Количество
Product Name
 1. Bio Happy СПРЕЙ ДЕЗОДОРАНТ с ЛАВАНДУЛА
  Специална цена 13.90 лв. 26.00 лв.
 2. NIVEA BLACK and WHITE INVISIBLE Clear рол-он
  Специална цена 8.29 лв. 9.76 лв.
 3. NIVEA BLACK and WHITE INVISIBLE Fresh рол-он
  Специална цена 8.29 лв. 9.76 лв.
24
 • 24
 • 48
 • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg