Сензори

Сензори за кръвна захар

Кръвната захар представлява количеството захар, или т.н. глюкоза, в кръвния поток. Тя изключително важна за човешкия организъм, тъй като е един от основните му източници на енергия. Тялото, от своя страна, си я набавя чрез разграждането на приетите напитки и храна.

☇ Прочети повече

Когато глюкозата е в нормални граници, тя предотвратява умората и появата на инсулиновата резистентност и диабет тип 2. Освен това поддържа здравето на основните телесни системи и спомага за намаляването на кортизола, известен повече като хормон на стреса. За да се поддържат балансирани нива на глюкоза, е нужно да се води здравословен начин на живот, съчетан с редовни упражнения. В противен случай прекалено завишени норми на кръвна захар могат да доведат до развитие на диабет или до увреждане на кръвоносните съдове. Това често се превръща в причина за поява на сърдечни заболявания, увреждане на нервната система, проблеми със зрението или бъбреците. От друга страна, ниската кръвна захар, или т.н. хипогликемия, може да доведе до замаяност, умора, а в някои случаи и до припадъци. Ако ви се налага да следите редовно какви са нивата на глюкоза в организма ви, може да използвате специални устройства, наречени сензори за кръвна захар.

Какви видове сензори за кръвна захар ще откриете в ePharm

В онлайн аптека ePharm ще откриете висококачествени сензори за измерване на глюкоза на марката Glunovo. Уредите се отличават с модерен дизайн и компактен размер, гарантиращ удобното им съхранение, пренасяне по време на път и използване. Сензорът Glunovo p3 осигурява пълна гликемична рамка за подобряване на решенията за лечение на диабет. Освен това предлага 14-дневно непрекъснато следене на нивата на кръвна захар. Други негови предимства са, че той е дискретен за носене и се поставя бързо и лесно, без да причинява болка. Към сензора за кръвна захар има и приложение за смартфон, което показва нивата на глюкоза в организма в реално време и подава сигнал при отклонения.

Купете сензори за кръвна захар на изгодни цени от ePharm

Ние, от ePharm, вярваме, че висококачествената медицинска техника трябва да бъде достъпна за всеки, защото със здравето не бива да се правят компромиси. Затова сме се постарали да ви предложим различни видове сензори за кръвна захар с доказан произход, качество и ефективност, на достъпни за българския пазар цени. Не забравяйте, че за поръчка от нашата онлайн аптека не се налага да напускате комфорта на собствения си дом. По този начин ще си набавите нужната техника от уюта на дома си, без да рискувате здравето си или това на близките си.Независимо какъв сензор за кръвна захар ще изберете от нашия сайт, бъдете сигурни, че съотношението “цена-качество” е напълно гарантирано. За поръчки над 49 лв доставката е безплатна, като поръчката ви ще бъде при вас в рамките на два работни дни.

7 продукта

Филтри
  • Позиция
  • ИМЕ
  • ЦЕНА
  • Количество
Product Name
24
  • 24
  • 48
  • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg