Болно гърло

Болките в гърлото причиняват дискомфорт при говорене или при преглъщане на течности и храна. Появяват се главно през есента, зимата и сезона на гриповете и настинките.

☇ Прочети повече

Възпаленото гърло, придружено с хрема, отпадналост, треска, температура или липса на апетит, може да бъде симптом на вирусни или бактериални инфекции. Освен това обаче съществуват други фактори, които са причина за появата му. Такива са например различни дразнители от околната среда, алергии или от възпаления като тонзилит, гастроезофагеална рефлуксна болест (ГЕРБ), ларингит и фарингит. Независимо какво е довело до зачервяване на гърлото, е необходимо да се вземат навременни мерки. Използването на домашни методи от народната медицина като прием на мед с лимон, горещи чайове, правене на компреси и ментолови пари могат да повлияят благоприятно на болното гърло. При по-продължително дращене, съчетано с други симптоми на настинка и грип, е препоръчително да се ползват пастили, сиропи и спрейове за гърло. Ако болката не минава, тогава трябва да се направи консултация с лекар, който при нужда да предпише лекарства за гърло или някакъв вид антибиотик за гърло като пеницилин, амоксицилин или азитромицин. Имайте предвид, че в такива случаи е важно да се изпълни пълният курс на лечение, дори и при много бързо подобрение на симптомите, за да се предотврати повторната поява на болест или инфекция.

Какви медикаменти за болки в гърлото ще откриете в ePharm?

В онлайн аптека ePharm ще намерите разнообразие от продукти за зачервено гърло, които ще ви помогнат да се справите с проблема. Спреят за гърло Ангал Ментол има обезболяващо действие и облекчава симптомите на раздразнение и възпаление на венците и устната кухина. Седемте билки, които се съдържат в сиропа за гърло Ен-Ти-Тус, помагат не само за възпаления в устната кухина, но и облекчават симптомите на влажна и суха кашлица. От друга страна, таблетките за гърло Гелоривойс осигуряват ефективна защита на лигавицата на устата и гърлото при прекомерно напрягане на гласа, настинка, сенна хрема, тютюнопушене или сух въздух. Те помагат за регенерацията на раздразнените области и облекчават червеното гърло.

Купете лекарства за гърло на изгодни цени от ePharm

Ние, от ePharm, вярваме, че медикаментите за възпалено гърло трябва да бъдат достъпни за всеки, защото със здравето не бива да се правят компромиси. Затова сме се постарали да ви предложим най-добрите продукти за болно гърло с доказани качество и ефективност на достъпни за българския пазар цени. Не забравяйте, че за поръчка от нашата онлайн аптека не се налага да напускате комфорта на собствения си дом. По този начин ще си набавите нужните лекарства от уюта на жилището си, без да рискувате здравето си или това на близките си. Независимо какви продукти ще изберете от нашия сайт, бъдете сигурни, че съотношението “цена-качество” е напълно гарантирано. За поръчки над 49 лв доставката е безплатна, като поръчката ви ще бъде при вас в рамките на два работни дни.

Покажи от 1 до 24 от 113 поръчки

Филтри
  • ИМЕ
  • ЦЕНА
Product Name
  1. PLANTIS Oroligo спрей Artesania Agricola
    Специална цена 23.58 лв. 26.20 лв.
24
  • 24
  • 48
  • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2023 epharm.bg