Мениджъри на теглото

Мениджърите на тегло са много практични и полезни вещи, които могат да се използват у дома или за промишлена и търговска употреба.

☇ Прочети повече

В промишлеността везните се употребяват за претеглянето на стоки, насипни продукти или суровини. Кантарите могат да се използват и за следенето на тегло на пациенти в болнични заведения. В домашни условия електронната везна е верен помощник в измерване на съставките за приготвяне на дадено ястие. Кантарът, от друга страна, служи като инструмент за проверка на теглото на неговия собственик. На пазара съществуват различни видове мениджъри за тегло, които се отличават с лесна и удобна употреба, многофункционалност, прецизност и точност.

Какви кантари ще откриете в ePharm?

В онлайн аптека ePharm ще намерите разнообразие от кантари за тегло. Електронният кантар Omron BF 511B-E измерва теглото, процента на телесните и междуорганните мазнини, както и индекса на телесна маса (BMI). Той е професионално средство за следене на килограмите, подходящо за лица над 6-годишна възраст. Не на последно място Omron BF 511B-Е калкулира нивата на остатъчен метаболизъм и измерва какъв е процентът на скелетната мускулатура. Друга чудесна опция, на която можете да се спрете, е моделът B.WELL TH-168BT. Този кантар дава пълна картина на състоянието на вашето тегло, като извършва биоелектричен импедансен анализ. Отличава се с автоматично включване и изключване и опция за измерване на индекс на телесна маса. Освен данните за теглото ви B.WELL отчита и тези за възрастта, пола и ръста ви и спрямо получената информация дава резултат за телесния ви състав. Не на последно място чрез покупката на този електронен кантар получавате възможността да се регистрирате в мобилно приложение, където ще получите цялостен мониторинг на състоянието си. Ако търсите прецизен начин да анализирате здравословното си състояние, то изберете кантар Pic Body Station. Той използва модерна технология за измерване на телесните мазнини, процентното съотношение на мускулна маса и това на водното съдържание в организма. Мениджърът на тегло може да се употребява от повече хора, като има опцията за автоматично разпознаване на осем профила. Това го прави чудесно средство за следене на килограмите и здравословното състояние на цялото семейство.

Купете електронни кантари на изгодни цени от ePharm

Ние, от ePharm, сме се постарали да ви предложим качествени кантари за тегло на достъпни за българския пазар цени. Не забравяйте, че за поръчка от нашата онлайн аптека не се налага да напускате комфорта на собствения си дом. По този начин ще си набавите нужните лекарства от уюта на жилището си, без да рискувате здравето си или това на близките си. Независимо какви продукти ще изберете от нашия сайт, бъдете сигурни, че съотношението “цена-качество” е напълно гарантирано. За поръчки над 49 лв доставката е безплатна, като поръчката ви ще бъде при вас в рамките на два работни дни.

11 продукта

Филтри
 • ИМЕ
 • ЦЕНА
Product Name
 1. B.WELL PRO-165
  от 38.20 лв.
 2. B.WELL PRO-166
  47.26 лв.
 3. B.WELL TH-168BT
  61.96 лв.
 4. Omron BF 511B-E
  219.40 лв.
 5. Omron BF 511T-E
  198.74 лв.
 6. Omron HN 286
  56.42 лв.
 7. Omron HN 289
  от 49.50 лв.
 8. PIC Body Station
  99.80 лв.
24
 • 24
 • 48
 • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg