Помпи за кърма

Изцеждането на кърма улеснява ежедневието на всяка майка. Изпомпването позволява да се осигури допълнителен запас от мляко, който да се съхранява в хладилник или фризер, или с него бебето да се захрани, дори когато майка му е далеч. Друга полза от изцеждането е, че допълнителното количество кърма може да бъде дарено на жени, които не могат да кърмят.

☇ Прочети повече

За да се изцежда млякото правилно, е нужно да се инвестира в помпа за кърма. Ако търсите подходящ модел, вземете предвид няколко важни фактора: дали той приляга на гърдата ви добре, лесен ли е за употреба и бързо ли изцежда млякото. След закупуването на помпа за кърма е важно да прочетете инструкциите за използването и за почистването ѝ. Имайте предвид, че времето за изцеждане на млякото може да варира от 15 до 30 минути и е индивидуално за всяка майка.

Какви помпи за изцеждане на кърма ще откриете в ePharm?

В онлайн аптека ePharm ще намерите разнообразие от помпи за кърма. Преносимата електрическата помпа за кърма CHICCO Step Up предоставя максимален комфорт при ползване заради мекия си силиконов накрайник, прилягащ към всеки размер и форма на гърдата. Тя обхваща нежно гърдата и спомага за бързото изцеждане на кърмата директно в шишето с леки естествени движения. Ръчната помпа за кърма Philips Avent използва технологията Natural Motion за изцеждане на кърма по естествен начин. Тя стимулира зърното, за да осигури по-бързото потичане на кърмата. Моделът позволява контрол на потока на млякото и свободата това да се случва по всяко време на денонощието и навсякъде, дори когато сте в движение. Помпата за кърма се отличава с лесно и бързо сглобяване и почистване. В сайта на ePharm можете да откриете и механични помпи за кърма като модел CHICCO Natural Feeling. Той е лесен, надежден и функционален начин за изцеждане на кърма. Освен това е удобен за употреба, приляга на всеки размер гърда и е съвместим с класическата серия шишета Wellbeing, както и с шишетата Step Up New.

Купете помпи за кърма на изгодни цени от ePharm

Ние, от ePharm, сме се постарали да ви предложим най-добрите модели помпи за кърма на достъпни за българския пазар цени. Не забравяйте, че за поръчка от нашата онлайн аптека не се налага да напускате комфорта на собствения си дом. По този начин ще си набавите нужните лекарства от уюта на жилището си, без да рискувате здравето си или това на близките си. Независимо какви продукти ще изберете от нашия сайт, бъдете сигурни, че съотношението “цена-качество” е напълно гарантирано. За поръчки над 49 лв доставката е безплатна, като поръчката ви ще бъде при вас в рамките на два работни дни.

8 продукта

Филтри
  • ИМЕ
  • ЦЕНА
Product Name
24
  • 24
  • 48
  • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg