Ръкавици

Медицинските ръкавици се използват в болници, лаборатории, стоматологични кабинети и клиники. Тяхната основна функция е да минимизират риска от заразяване на здравните работници с вируси и бактерии при контакт с преносителите им. С тях медицинската практика може да се извършва по-лесно и ефективно. Те предотвратяват досега на кожата със замърсени повърхности и се използват за поддържане на добра хигиена в работната среда. Освен това употребата им помага за ограничаване разпространението на инфекции между пациентите и здравните работници.

☇ Прочети повече

Медицинските ръкавици са удобни и лесни за използване и имат достъпна цена. На пазара съществува разнообразие от модели с различни размери, цветове и материали на изработка — винил, латекс, нитрил и др. Приложението на виниловите, латексовите и нитрилните ръкавици обаче не се ограничава само до сферата на здравеопазването. Те могат да се използват в козметични салони, в производствени дейности, хранителни магазини, автосервизи и т.н.

Какви видове медицински ръкавици ще откриете в ePharm?

В онлайн аптека ePharm ще намерите разнообразие от латексови, винилови и нитрилни ръкавици. Виниловите ръкавици Алдена без пудра са предназначени за еднократна употреба най-често в здравни заведения, дентални кабинети, болници, но и центровете за татуировки, хранителни магазини и др. Те се отличават с висока еластичност, удобство при носене и надеждна защита от микроорганизми. Латексовите ръкавици на Semperguard са друга опция, на която можете да се спрете. Те имат чудесни свойства за захващане, което ги прави идеалният избор за работа с инструменти в лаборатория. Ръкавиците могат да се употребяват и за извършване на различни ежедневни задачи, изискващи повишена чувствителност. Освен това те са лесни и удобни за носене. Ако сте алергични към латекса, то тогава нитрилните ръкавици без пудра от същата марка са подходящият избор за вас. Те представляват еднократни ръкавици за носене, устойчиви на късане и изключително високоеластични. Могат да се използват в сферата на хранителната промишленост, в здравните заведения и при работа с дезинфектанти и химикали.

Купете медицински ръкавици на изгодни цени от ePharm

Ние, от ePharm, сме се постарали да ви предложим качествени латексови, винилови и нитрилни ръкавици на достъпни за българския пазар цени. Не забравяйте, че за поръчка от нашата онлайн аптека не се налага да напускате комфорта на собствения си дом. По този начин ще си набавите нужните лекарства от уюта на жилището си, без да рискувате здравето си или това на близките си. Независимо какви продукти ще изберете от нашия сайт, бъдете сигурни, че съотношението “цена-качество” е напълно гарантирано. За поръчки над 49 лв доставката е безплатна, като поръчката ви ще бъде при вас в рамките на два работни дни.

15 продукта

Филтри
  • Позиция
  • ИМЕ
  • ЦЕНА
  • Количество
Product Name
24
  • 24
  • 48
  • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg