Инфрачервени

Безконтактни инфрачервени термометри

Повишената телесна температура е един от най-честите признаци за наличието на заболяване. За да се наблюдава неговото развитие обаче, е добре да следите температурата си с голяма точност. Това най-бързо и лесно може да се случи с помощта на безконтактен инфрачервен термометър. Устройството е точно, лесно и компактно, което го превръща в идеалното допълнение към домашната ви аптечка и към багажа за всяка почивка.

☇ Прочети повече

Ние, от ePharm, знаем, че навременната реакция може да предотврати влошаването на здравословното състояние. Затова предлагаме разнообразие от висококачествени безконтактни термометри, с помощта на които за секунди можете да премерите своята телесна температура!

Безконтактни инфрачервени термометри от ePharm

Всички инфрачервени термометри, които ще откриете на нашия сайт, са с гарантиран произход и качество, тъй като са произведени от водещи в индустрията фирми, сред които са Omron, B.Well, microlife и други.

Основното предимство на тези устройства е изключително бързото и точно измерване на телесната температура, което ги прави подходящи както за домашно ползване, така и за болници и лекарски кабинети. Освен това разполагаме и с безконтактни термометри за деца, което прави процесът на измерване на тяхната температура значително по-лесен и бърз.

Голяма част от устройствата разполагат и с памет, която съхранява резултатите от последните измервания. Това може да ви послужи като улеснение при проследяването на развитието на болестта.

Нашата онлайн аптека ви предоставя възможността, да поръчате своя инфрачервен термометър директно от сайта ни, без да се налага да напускате комфорта на своя дом. С опцията ни за експресна доставка продуктът ще бъде доставен при вас в рамките на 48 часа, а ако неговата стойност е над 70 лв, доставката ще бъде безплатна!

В случай че се нуждаете от консултация при избора на подходящо устройство, нашият опитен екип винаги е насреща, за да ви помогне!

Купи безконтактни инфрачервени термометри на изгодни цени от ePharm

Всички продукти, които ще откриете на нашия сайт, са с гарантирано качество, на което отговаря и изгодна цена. Въпреки че първоначалната инвестиция за безконтактен инфрачервен термометър обикновено е по-висока, тя е напълно оправдана в дългосрочен план.

Устройството предлага улеснение на процеса на измерване на телесната температура, пести ви много време и усилия, като същевременно има дълъг жизнен цикъл, а батериите му са лесни за смяна.

Не чакайте, а още сега поръчайте своя безконтактен термометър, за да се убедите сами в неговите предимства и удобство, както и в предлаганото от нас съотношение “цена-качество”!

Покажи от 1 до 24 от 40 поръчки

Филтри
 • ИМЕ
 • ЦЕНА
Product Name
 1. AGU Brainy
  119.15 лв.
 2. AGU Dino
  71.50 лв.
  ИЗЧЕРПАН
 3. AGU Eaglet
  93.10 лв.
 4. AGU Giraffe
  93.00 лв.
 5. ALPHAMED UFR101
  128.00 лв.
 6. B.WELL WF-1000
  60.90 лв.
 7. B.Well WF-4000
  Специална цена 85.50 лв. 104.30 лв.
 8. B.Well WF-5000
  107.20 лв.
  ИЗЧЕРПАН
 9. BRAUN IRT3030
  79.85 лв.
  ИЗЧЕРПАН
 10. CHICCO EASY TOUCH
  91.70 лв.
  ИЗЧЕРПАН
 11. ИЗЧЕРПАН
 12. COCET KFT-24
  125.00 лв.
  ИЗЧЕРПАН
 13. DESPIC 911 T81
  46.80 лв.
 14. Dr. Frei MI - 100
  95.00 лв.
 15. ИЗЧЕРПАН
 16. KRAMER I-Voice
  88.00 лв.