Дезинфектанти

Поддържането на добра лична хигиена играе ключова роля за спиране на разпространението на бактерии и микроби. Това най-често се случва при докосване на различни видове повърхности на работното място или в градския транспорт, както и при ръкуването с много хора.

☇ Прочети повече

Редовното измиване на ръцете със сапун и топла вода е най-лесният, бърз и ефективен начин за предотвратяване предаването на вредни бактерии. В случаите, когато няма достъп до вода и сапун, може да се използват дезинфектанти. Те също са средство за почистване на ръце, което се отличава с компактен размер, удобно пренасяне и лесна употреба. При избор на такъв продукт трябва да се избере дезинфектант на алкохолна основа с поне 60% алкохол. Въпреки полезните си свойства да убива вредните микроби и бактерии прекомерната употреба на антибактериални гелове води до изсушаване на кожата и нарушаване на липидния ѝ слой заради алкохола в състава им. Така кожата става по-уязвима на възпаления и инфекции. Затова е важно дезинфектантът да се използва умерено, а след употребата му върху кожата да се нанася овлажняващ крем. Освен за ръце дезинфектантите се използват и когато трябва да се почистят различни видове повърхности. Употребата на тези продукти е препоръчителна при работа в лечебни заведения, в хотелиерството, в сферата на образованието и фармацевтиката и др. — места, където рискът от заразяване с болести е най-голям. Използването на дезинфектант спомага за стерилизацията на даденото помещение и за ограничаване на възможността от разпространение на зарази чрез досег с повърхности, докосвани от много хора.

Какви дезинфектанти ще откриете в ePharm?

В онлайн аптека ePharm ще намерите разнообразие от дезинфектанти. Почистването на повърхности в рискови зони като лечебни заведения и училища, където вероятността от предаване на болести е по-голяма, е от огромно значение за минимизирането ѝ. Затова за целта трябва да се изберат качествени продукти като дезинфектантът за повърхности GLUTARQUAT, с които да се почистят всички замърсени зони. Този препарат може да се използва в обществени сгради като детски градини, хотели, козметични салони, както и в болници, клиники, спешни отделения и лаборатории. Употребата му гарантира ефективно премахване на петна и замърсявания, за да се осигури максимална чистота на работното място. Щом става дума за лично ползване обаче, тогава добър избор е дезинфектантът за ръце Agiva Hygiene. С приятен и свеж аромат на манго той почиства, овлажнява и хидратира кожата, като има антисептични и противовъзпалителни свойства. Освен това може да се употребява по време на пътуване, след посещение в обществени сгради или ползване на градски транспорт.

Купете дезинфектанти на изгодни цени от ePharm

Ние, от ePharm, сме се постарали да ви предложим качествени дезинфектанти на достъпни за българския пазар цени. Не забравяйте, че за поръчка от нашата онлайн аптека не се налага да напускате комфорта на собствения си дом. По този начин ще си набавите нужните лекарства от уюта на жилището си, без да рискувате здравето си или това на близките си. Независимо какви продукти ще изберете от нашия сайт, бъдете сигурни, че съотношението “цена-качество” е напълно гарантирано. За поръчки над 49 лв доставката е безплатна, като поръчката ви ще бъде при вас в рамките на два работни дни.

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg