Дамски превръзки

Дамските превръзки са едни от най-предпочитаните санитарни продукти, които жените използват по време на месечния си цикъл. Те абсорбират кръвта и предпазват от протичане и изцапване на бельото и дрехите. За да не стават причина за развитието на бактерии и гъбички, е важно да бъдат сменяни често — на всеки четири часа, а интимната зона да се почиства ежедневно с деликатни и нежни продукти.

☇ Прочети повече

Може да се наложи използване на дамски превръзки и след аборт, раждане или вагинална хирургическа интервенция. За всекидневна употреба на пазара съществува разнообразие от ежедневни дамски превръзки — с крилца или без, ароматизирани, двойно абсорбиращи, тънки, по-дебели, за нощна или дневна употреба и т.н.

Какви дамски превръзки ще откриете в ePharm?

В онлайн аптека ePharm ще намерите дамски превръзки на различни марки — Always, Discreet, Naturella, Libresse. Първите дни от менструалния цикъл могат да бъдат много болезнени и дискомфортни. Немалко жени се притесняват от внезапно протичане и изцапване на дрехите и бельото си особено през нощта. Затова на помощ идват памучните дамски превръзки Always Night Extra. Те не запарват кожата благодарение на нежната материя, от която са изработени, а крилцата им предпазват превръзката от разместване при движение и от протичане. При по-леко протичащ месечен цикъл можете да изберете Always Ultra, които ви позволяват да се движите спокойно, без да се притеснявате, че ще се разместят или пропуснат. Ако търсите по-деликатен мирис, то Discreet с аромат на водна лилия осигуряват спокойствие и комфорт, тъй като позволяват на кожата да диша. Спомагат за неутрализиране на неприятните аромати и прилепват плътно за бельото, така че да са невидими под дрехите. Подходящи за всеки тип бельо, тези ежедневни дамски превръзки предлагат високо качество и деликатно усещане при употребата им.

Купете дамски превръзки на изгодни цени от ePharm

Ние, от ePharm, вярваме, че със здравето не бива да се правят компромиси. Затова сме се постарали да ви предложим дамски превръзки от надеждни марки с доказани качество и ефективност на достъпни за българския пазар цени. Не забравяйте, че за поръчка от нашата онлайн аптека не се налага да напускате комфорта на собствения си дом. По този начин ще си набавите нужните лекарства от уюта на жилището си, без да рискувате здравето си или това на близките си. Независимо какви продукти ще изберете от нашия сайт, бъдете сигурни, че съотношението “цена-качество” е напълно гарантирано. За поръчки над 49 лв доставката е безплатна, като поръчката ви ще бъде при вас в рамките на два работни дни.

Покажи от 1 до 24 от 51 поръчки

Филтри
 • Позиция
 • ИМЕ
 • ЦЕНА
 • Количество
Product Name
 1. ALWAYS PLATINUM Super Duo pack Дамски превръзки
  Специална цена 4.62 лв. 5.44 лв.
 2. ALWAYS ULTRA Day and Night Дамски превръзки
  Специална цена 3.23 лв. 3.80 лв.
 3. ALWAYS ULTRA Normal Duo pak Дамски превръзки
  Специална цена 5.27 лв. 6.19 лв.
 4. ALWAYS ULTRA Normal Дамски превръзки
  Специална цена 3.23 лв. 3.80 лв.
 5. ALWAYS ULTRA Secure night Duo pak Дамски превръзки
  Специална цена 5.27 лв. 6.19 лв.
 6. ALWAYS ULTRA Super Дамски превръзки
  Специална цена 3.23 лв. 3.80 лв.
24
 • 24
 • 48
 • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg