Четки за зъби

Грижата за зъбите включва всекидневното им миене, за да са те здрави, чисти и бели. За целта трябва да се избере подходящ модел четка за зъби, както и зъбен душ.

☇ Прочети повече

При покупка обаче трябва да се вземат няколко факта предвид: какъв е косъмът, размерът и главата на четката и дали да е ръчна, или електрическа. Моделите с меки косъмчета са препоръчителни, ако имате чувствителни зъби, лесно кървящи венци или страдате от ерозия на емайла. Те са по-щадящи от четките с твърд косъм, тъй като вторите могат да доведат до отдръпване на венците. Размерът на четката е важен фактор, за да е удобна тя при употреба. Главата трябва да е по-малка, за да достига до по-труднодостъпни места. Изборът на ръчна или електрическа четка за зъби зависи от индивидуалните предпочитания на всеки, но последната е по-добрият вариант, ако искате да отстраните зъбната плака. Що се отнася до зъбния душ, той представлява устройство, което чрез насочване на струйка вода в устната кухина премахва останките от храна и предпазва зъбите от поява на бактерии. Друга негова функция е да почиства добре междузъбното пространство. Освен това зъбният душ е чудесно средство, с което да придадете допълнителен блясък на усмивката си.

Какви четки за зъби и зъбни душове ще откриете в ePharm?

В онлайн аптека ePharm ще намерите разнообразие от четки за зъби и зъбни душове. Детето ви се нуждае от нова четка за зъби? С продукта AQUAFRESH Little Teeth то не само ще се забавлява със закачливия дизайн на четката, докато я ползва, но и ще получи висококачествена грижа за зъбите си. Тази детска четка за зъби е предназначена за почистване и предотвратяване появата на кариеси. Благодарение на мекия си косъм и подвижна гъвкава глава тя е изключително удобна при употреба, което улеснява миенето на зъбите. От друга страна, ако търсите качествен и надежден модел електрическа четка за зъби, то Gum ActiVital Sonic е перфектният вариант за вас. Този модел почиства деликатно зъбите и достига лесно до труднодостъпни места. Не на последно място четката стимулира венците и премахва 47 пъти повече плака, намираща се под линията им. За допълнителна грижа за оралната хигиена изберете зъбния душ Oral-B Professional Care OxyJet. Той ефективно отстранява плаката и останките от храна в устната кухина, като оставя усещане за свежест в устата. Редовната употреба на зъбния душ Oral-B OxyJet предпазва от развитието на гингивит и намалява възпаленията на венците.

Купете четки за зъби на изгодни цени от ePharm

Ние, от ePharm, сме се постарали да ви предложим качествени зъбни душове и ръчни, електрически и ултразвукови четки за зъби на достъпни за българския пазар цени. Не забравяйте, че за поръчка от нашата онлайн аптека не се налага да напускате комфорта на собствения си дом. По този начин ще си набавите нужните продукти от уюта на жилището си, без да рискувате здравето си или това на близките си. Независимо какви продукти ще изберете от нашия сайт, бъдете сигурни, че съотношението “цена-качество” е напълно гарантирано. За поръчки над 49 лв доставката е безплатна, като поръчката ви ще бъде при вас в рамките на два работни дни.

Покажи от 1 до 24 от 170 поръчки

Филтри
 • Позиция
 • ИМЕ
 • ЦЕНА
 • Количество
Product Name
 1. B.WELL PRO-911
  98.30 лв.
 2. B.WELL PRO-913
  81.90 лв.
 3. B.WELL WI-922
  94.50 лв.
24
 • 24
 • 48
 • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg