Полуавтоматични

Кръвното налягане е един от най-важните жизнени показатели, свидетелстващи за моментното здравословно състояние. Понякога завишените или занижените му стойности са индикатор за сърдечни проблеми, запушване на артериите, лошо кръвообращение или нарушен сърдечен ритъм. Затова е от огромно значение редовно да измервате своето кръвно налягане, независимо дали се чувствате добре, или не. По този начин лесно ще засечете, ако има някакви отклонения от нормата.

Измерването на кръвното налягане може да бъде трудна задача без наличието на подходящ и лесен за употреба апарат, какъвто със сигурност ще откриете на сайта на ePharm. Полуавтоматичният апарат е чудесно допълнение към домашната ви аптечка. Той значително ще ви улесни и ще ви помогне да следите състоянието на организма си с изключителна прецизност.

☇ Прочети повече

Полуавтоматични апарати за кръвно от ePharm

Ние, от ePharm, сме насреща, за да ви помогнем с нелекия избор на най-подходящия за вас полуавтоматичен апарат за кръвно. На нашия сайт ще откриете разнообразие от висококачествени и удобни за употреба апарати, чрез които измерването на жизнените показатели няма да бъде изпитание, а бърза и лесна задача. Постарали сме се да ви предложим полуавтоматични апарати за кръвно на едни от най-известните производители в сферата - B.Well, Dr. Frei, HARTMANN, Prolife, Omron и др. За нас е важно да бъдете напълно сигурни в прецизността и абсолютната точност на измерените показатели.

Всички представители на медицинската техника за кръвно са компактни и със съвременен дизайн, който прави употребата им лесна и приятна. Сред продуктовия ни каталог ще откриете както полуавтоматични апарати за кръвно, подходящи при нужда от по-детайлни индикатори, така и напълно базови модели за единично измерване. Всички, предлагани от нас уреди, са икономични, което прави батериите издръжливи за по-дълго време. Някои от апаратите дори могат да изчислят средната стойност на кръвното ви налягане от последните няколко измервания, тъй като ги запаметяват.

Купете полуавтоматични апарати за кръвно налягане на изгодни цени от ePharm

Независимо какъв полуавтоматичен апарат за кръвно налягане изберете от нашия сайт, може да бъдете сигурни, че съотношението “цена-качество” е напълно гарантирано. В разнообразния ни продуктов каталог присъстват само икономични и прецизни апарати, които са удобни за употреба и си струва да закупите за лична употреба.

Освен това няма да се налага да чакате на опашки и да рискувате здравето си, за да си купите медицинска техника. Може да направите това директно от уюта на вашия дом, като се възползвате от удобството на онлайн аптеката ни. Имайте предвид и опцията за експресна доставка, която е безплатна при поръчка над 70 лв.

Също така няма нужда да се притеснявате дали полуавтоматичният апарат за кръвно ще ви бъде удобен, тъй като в рамките на 2 седмици може да го върнете. Медицинската техника разполага и с гаранционна карта, което допълнително може да ви успокои, че покупката ви е защитена. Полуавтоматичният апарат за кръвно налягане е необходимост за всеки дом, тъй като с негова помощ измерването на жизнените ви показатели винаги ще бъде бързо, точно и лесно.

2 продукта

Филтри
 • ИМЕ
 • ЦЕНА
Product Name
 1. B.Well PRO-30
  56.35 лв.
 2. Sendo ECONOMY
  от 89.40 лв.
24
 • 24
 • 48
 • 96
на страница

Phone icon 0882 444 666
Понеделник ÷ Петък: 9:00 ÷ 18:00 часа

 
Сигурно плащане с карта
Сигурно плащане с карта

mastercard

Сигурно плащане с карта

maestro

Плащане чрез наложен платеж

наложен платеж

Плащане по банков път

банков превод

Цените са в Български лева с включен ДДС
Copyright© 2024 epharm.bg